REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Șeful PSD Iași a demisionat

Șeful PSD Iași a demisionat

Virgil STOIAN 8 august 2024 | 20:24 818

Încep schimbările de trupe în PSD după alegerile locale. Liderul filialei municipale Iaşi a PSD, Bogdan Balanişcu, a demisionat de la şefia organizaţiei, în urma analizei rezultatelor de la alegerile locale. Bogdan Balanişcu, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, şi-a anunţat demisia, joi după-amiază, în cadrul şedinţei Consiliului Politic Judeţean al PSD Iaşi.

seful PSD Iasi a demisionat

Bogdan Balanișcu

Totodată, forurile statutare din cadrul PSD Iaşi au hotărât demiterea întregului Birou Permanent al Organizaţiei Municipale Iaşi.

Consiliul Politic Judeţean l-a desemnat pe preşedintele filialei judeţene PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, pentru a asigura interimatul până la organizarea alegerilor la organizaţia municipală.

De asemenea, a fost nominalizată o echipă de coordonare interimară care va avea ca principal obiectiv organizarea, în cel mai scurt timp, de alegeri pentru funcţiile de conducere din cadrul filialei municipale.

”Îi mulţumesc lui Bogdan Balanişcu pentru activitatea depusă în cadrul organizaţiei. Continuăm procesul de reorganizare a structurii politice social-democrate de la nivelul municipiului Iaşi. Din acest motiv şi urmare a rezultatelor de la alegerile locale, Consiliul Politic Judeţean a decis ca întreaga structură de conducere să fie aleasă prin vot în cadrul Adunării Generale care va avea loc în perioada imediat următoare. Alături de PSD trebuie să rămână o echipă unită şi puternică la nivelul comunităţii locale. Ne vom preocupa ca în perioada imediat următoare să organizăm alegerile pentru filiala municipală. Avem nevoie de o structură de conducere aleasă statutar care să continue în mod eficient promovarea politicilor social-democrate şi organizarea alegerilor parlamentare şi prezidenţiale”, a declarat Bogdan Cojocaru, preşedintele PSD Iaşi.Bogdan Balanişcu a candidat la Primăria Iaşi la alegerile locale din 9 iunie, obţinând 13 la sută din voturi. El s-a clasat pe poziţia a patra.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pregatiti trailerul ptr stroe.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516