REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șeful Secţiei de investigare a magistraţilor intervine în scandalul OUG 7

Șeful Secţiei de investigare a magistraţilor intervine în scandalul OUG 7

Replica API 1 martie 2019 | 02:31 587

Procurorul şef al Secţiei de investigare a magistraţilor, Gheorghe Stan, a declarat joi seară că emiterea OUG 7 pe legile justiției a fost necesară pentru activitatea acestei secţii, notează stiripesurse.ro.

Procurorul şef al Secţiei de investigare a magistraţilor, Gheorghe Stan, a declarat joi seară că emiterea OUG 7 pe legile justiției a fost necesară pentru activitatea acestei secţii. "În ceea ce priveşte OUG7, în ceea ce ne priveşte, aceasta a fost necesară, cu privire la activitatea secţiei, pentru corelarea normelor privind competenţa procurorului şef al secţiei cu privire la prevederile art. 339 alin (1) şi (3) din Codul de procedură penală, potrivit căruia plângerea împotriva măsurilor luate sau a actelor efectuate de procuror sau efectuate pe baza dispoziţiilor date de acesta se rezolvă de procurorul ierarhic superior", a spus Gheorghe Stan într-o declaraţie de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@1454 tovarase foloseste si tu limba romana, dupa cum scrii cred ca ai fost impreuna cu Turcanita pedelista la Moscova la studii!
1
15
Tu ai o simgra idee si aia fixa PSD defapt ce sai ceri unui om cu doar un neron.Bai prostule aceias parere pe care o au hastagisti cum zici tu o au majoritatea romanilor despre psd despre europa ce sa zic aia nici nu baga in seama mama coruptilor din Romania.
15
1
Asta, baiatul asta asa de tanar, cred ca are si el buba la cap la fel ca bubosul toader sluga lu DRACnea. Daca ar fi avut sange-n instalatie, tudorel toader sluga psd s-ar fi afisat alaturi de loazele lui la declaratiile slugoilor astia mai mici de aseara! Toti Doamne si toti Trei!
17
1
Acesta, Stan nu realizeaza ca oricand poate sa fie anchetat la randul lui? Pe principiul ca totul este ciclic?
21
4
am asistat in seara aceasta, trebuie sa recunosc- cu un efort fantastic de a nu schimba programul- la o mizerie de insailarea a unor minciuni si ce m-a enervat si mai tare- tu magistrat esti pe acelasi picior de egalitate cu analkfabeta viorica- ai avut nevoie de fituica sa citesti, ma intreb ce fel de magistrat esti si a doua intrebare te-ai simtit bine cu o mamaie langa tine- jalnic- iar comentariu a fost incredibil de fortat- nu ati fost alesi ci plantati precum ghioceii
21
6
hai jigodii hastagiste ,hai latrati bai loazelor 3000 de dosare inchise inaite si 1700 preluate in lucru ,bai jigodii pentru asta iesiti in strada sa ramana judecatorii supusi si sa dea solutiile cerute de procurori ? Asta este statul de drept pe care il vreti nesimtitilor. Vad ca sprijiniti magistratii in greva, cei care se tem de ce au facut si ACUM VOR DESFIINTAREA SECTIEI !Sunteti rusinea Romaniei 4 linii hastag asta este nivelul vostru !
8
22
Absolut sinistru monologul lui stan, am avut impresia ca m-am intors in timp. Nu am inteles insa ce a cautat madam florea in peisaj, probabil ca exersa pozitia ghiocelului slugarel.
27
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016