REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Şeful Unității de Jandarmi de la Cernavodă, dat pe mâna procurorilor pentru fals în declarații

Şeful Unității de Jandarmi de la Cernavodă, dat pe mâna procurorilor pentru fals în declarații

A.V. 9 ianuarie 2023 | 11:23 4325

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 5 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010 printre care și Dumitrescu Andrei, Comandant detașament la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională “Anghel Saligny” Cernavodă.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către DUMITRESCU ANDREI a infracţiunii de fals în declarații prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc, în valoare totală de 2.500 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati omul in pace, nesimtitilor! Pt 2 lei? Nu va este rusine?
0
0
Bună ziua, sunteți pensionar sau sunteți student și înființarea unui proiect de afaceri este ambiția dvs. Vă sfătuiesc să-l contactați pe dl JAMINON. el vă va oferi un împrumut la o rată scăzută în mai puțin de 48 de ore. Datorită lui am reușit să obțin un împrumut pentru a-mi deschide brutăria. Contactați-l pe e-mailul său: raphajam@laposte.net
0
0
ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
0
7
astia joaca la pacanele?cine a efectuat testarile psihologice?de acolo trebuie plecat si cei cu astfel de vicii exclusi de sistem
5
7
la alba neagra,poker,păcănele sau barbut macar fiți sinceri și declarați veniturile in plus bătăuși de oameni
6
5
Ani isi bate joc de noi si banii publici cu cazuri ca asta; ani ar trebui desfiintat sa se mai faca putina economie la niste bani publici aruncati pe fereastra
8
0
CAND UITI CA ESTI POLITIST. unul minus din sistem...
6
8
O prostie, joci 3000 si castigi 2500 lei pe care trebuie sa ii declari ca venit desi tu esti in gaura cu 500, impozit care se retine oricum la sursa. Unde e prejudiciul?
13
4
Bătăușii de la jandarmerie joaca la păcănele? In ce seara joaca poker? E bine, dacă așa spune statutul bătăușului remunerat din bugetul de stat. Apropo: in jandarmerie se mai acoperă numerele de identificare de pe casca? E liber la bătut?
6
7
ha,ha,ha! ce glume bune are ani! cat este prejudiciul adus statului? vai! nu exista? impozitul s-a retinut la sursa? si chiar daca nu s-a retinut la sursa atunci se pune in miscare actiunea penala pentru 250 lei? vom vedea!
13
1
a castigat si la 6 din ...15 lei ! VAX POPULII, VAX CASTIG,la salariul lui gradulsi functia , castigul de 2500 lei e ...!
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436