REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Șeful Waves Beach și-a lovit un client cu frapiera în cap

Șeful Waves Beach și-a lovit un client cu frapiera în cap

Replica API 2 aprilie 2022 | 00:46 3123

Eugen Bogdan Geantă a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, acord ce a ajuns pe masa judecătorilor din cadrul Judecătoriei Constanța. Pe 10 februarie 2022, aceștia l-au admis astfel că inculpatul a fost condamnat la 1 an și o lună de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul este acuzat că, în calitate de administrator al Waves Beach, i-a aruncat victimei o frapieră în cap, aceasta suferind leziuni traumatice care au necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, între cei doi a izbucnit un conflict, pe fondul unor nemulțumiri legate de un contract de vânzare. Temându-se de posibilitatea ca acest conflict să degenereze, după ce inculpatul l-a amenințat cu acte de violență, victima s-a îndreptat către ieșirea de pe plajă, în timp ce, în spatele său, un angajat al localului încerca să îl oprească pe inculpat din a-l ataca pe acesta.

În continuare, Eugen Geantă a ridicat de pe o masă un vas de dimensiuni reduse, pe care, însă, angajatul i l-a luat din mână. Imediat după acest moment, inculpatul a ridicat o frapieră, pe care, de la o distanță de aproximativ 1 – 1,5 m, a aruncat-o către capul victimei, producându-i acesteia leziuni deasupra tâmplei stângi. Fiind audiat, inculpatul a negat inițial comiterea faptei, susținând că nu a avut intenția de a lovi victima. Ulterior, acesta a recunoscut săvârșirea infracțiunii, arătând modalitatea de comitere a acesteia.

În contextul în care inculpatul deși nu se află la primul contact cu legea penală, înţelege consecinţele propriei fapte, regretă comiterea acesteia, are ocupaţie şi loc de muncă și apreciind cuantumul şi modalitatea de individualizare a pedepsei cu privire la care s-a ajuns la un acord între procuror şi inculpat ca fiind suficiente pentru atingerea scopului şi îndeplinirea funcţiilor de constrângere, de reeducare şi de exemplaritate ale sancţiunii penale, instanţa a admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa cu inculpatul.

În 2012, Geantă a mai fost implicat într-un scandal, după ce a provocat un accident, fugind de la locul cu pricina. Oamenii legii au controlat maşina fugarului şi, spre surprinderea lor, au găsit un pahar care mirosea a alcool şi două plicuri cu substanţe etnobotanice.Polițiștii au mers pe urmele lui însă, după câteva ore, Geantă s-a predat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il cunosc personal pe acest gunoi. Numai fapte are in cap. Multa lume nu stie.. si-a scos si propria femeie la produs. Acuma sunt iub si iubi. Un sarman inchipuit.
0
0
Un coate goale cu aere de "baiat" pzd ce esti...
0
0
marlanul isi da in ...petic!
0
0
Si eu tot Opel am si merge foarte bine
0
0
de unde luati voi toate stirile astea ? cum le aflati pe toate de le puneti aici ?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768