REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.5° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Şeicul Jassim a depus o a cincea şi ultimă ofertă pentru cumpărarea clubului Manchester United

Şeicul Jassim a depus o a cincea şi ultimă ofertă pentru cumpărarea clubului Manchester United

Virgil STOIAN 9 iunie 2023 | 00:00 630

Şeicul qatarian Jassim bin Hamad al Thani a depus o a cincea şi ultimă ofertă pentru cumpărarea clubului englez de fotbal Manchester United, el dorind un răspuns până vineri, potrivit agenţiei de presă PA, scrie ziarul Le Soir.

seicul Jassim a depus o a cincea si ultima oferta pentru cumpararea clubului Manchester United

Şeicul Jassim, preşedintele Qatar Islamic Bank (QIB), fiul unui fost prim-ministru al Qatarului, ar fi prezentat oferta sa finală la începutul acestei săptămâni. În lipsa unui răspuns în termenul limită, el s-ar retrage cu siguranţă din cursă.

Şeicul Jassim şi-a formulat propunerile de achiziţie a 100% din club, în condiţiile în care presa a relatat că familia americană Glazer, care deţine gruparea de pe Old Trafford, ar fi deschisă la o vânzare parţială. Miliardarul britanic Sir Jim Ratcliffe, fondatorul grupului chimic INEOS, a făcut şi el mai multe oferte pentru cumpărarea lui United.

Omul de afaceri finlandez Thomas Zilliacus s-a retras de pe lista potenţialilor cumpărători în aprilie. Fondatorul şi preşedintele firmei de investiţii Mobile FutureWorks a vrut să cumpere United într-un parteneriat egal cu suporterii, care ar fi avut un cuvânt de spus în procesul decizional la clubul din Premier League.

Zilliacus s-a retras când familia Glazer a anunţat că va accepta un al treilea tur de oferte de la potenţiali cumpărători la finele lunii aprilie, înainte să ia o decizie privind vânzarea clubului.

Familia Glazer este proprietara lui Manchester United din mai 2005. În noiembrie 2022, ea a anunţat că intenţionează să vândă clubul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699