REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Selena Gomez s-a îngrășat din cauza tratamentului pentru boala de care suferă

Selena Gomez s-a îngrășat din cauza tratamentului pentru boala de care suferă

Valentina CAMARA 25 februarie 2023 | 00:00 1685

Selena Gomez a fost dur criticată pentru că s-a îngrășat. Celebra cântăreață susține că a pus câteva kilograme în plus din cauza tratamentului pe care îl urmează pentru boala de care suferă de ani buni. Vedeta este vizibil deranjată de vorbele rele.

Selena Gomez s-a ingrasat din cauza tratamentului pentru boala de care sufera

Selena Gomez, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din întreaga lume, a primit numeroase comentarii de hate din partea oamenilor după apariția de pe covorul roșu. Vedeta a fost pusă la zid pentru că s-a îngrășat.

Selena Gomez s-a îngrășat din cauza tratamentului

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, nu a mai suportat situația și le-a explicat oamenilor pe TikTok că s-a îngrășat din cauza medicamentelor pe care este nevoită să le ia pentru boala cu care se luptă încă din anul 2015, Lupus.

Selena Gomez a mărturisit că organismul ei reține apă din cauza tratamentului. Vedeta nu se lasă descurajată și continuă să ia pastilele pentru a duce o viață bună.

„Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru Lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că sunt cele care mă ajută să duc o viață normală”, a mărturisit Selena Gomez.

Vedeta a ajuns la spital din cauza unui tratament

La doi ani după ce a fost diagnosticată cu boala Lupus, Selena Gomez a ajuns de urgență la spital cu insuficiență renală, totul din cauza unui tratament de chimioterpie. Artista a trecut prin momente grele atunci și a fost nevoită să dacă o operație de transplant de rinichi.

„Vreau doar ca oamenii să știe că sunt frumoși, sunt minunați. Avem zile în care, poate, ne simțim rău. Dar prefer să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Iar medicamentele sunt importante și mă ajută. Deci, da, nu sunt fotomodel, nu voi fi niciodată (...) Mulțumesc pentru susținere și înțelegere. Și dacă nu vă place de mine, puteți pleacă. Pentru că, sincer, nu cred că oamenii ar trebui să se simtă rușinați de corpul lor”, a adăugat vedeta.

Viața Selenei Gomez a fost salvată de o prietenă foarte bună, care a fost de acord să îi doneze un rinichi, potrivit spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303