REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Selly, adevărul despre consumul de droguri la „Beach, please“: „Cifrele nu mint niciodată“

Selly, adevărul despre consumul de droguri la „Beach, please“: „Cifrele nu mint niciodată“

A.F. 17 iulie 2024 | 00:00 377

După încheierea festivalului pe care l-a organizat, Selly a făcut primele declarații și a abordat problema consumului de substanțe interzise la „Beach, Please!”. Evenimentul a înregistrat aproximativ 120.000 de participanți în cele cinci zile de distracție, conform spuselor sale. Însă au existat și evenimente controversate: M.G.L a fost atacat pe scenă, Wiz Khalifa a fost reținut de poliție pentru consum de substanțe interzise, iar Andrew Tate a fost invitat de French Montana să apară în fața spectatorilor.

Selly, adevarul despre consumul de droguri la „Beach, please“: „Cifrele nu mint niciodata“Selly

Un festival care ar fi trebuit să fie o ocazie de bucurie și distracție pentru tineri, dar și pentru toți participanții, s-a transformat într-un scenariu al comportamentelor scandaloase: Wiz Khalifa, unul dintre artiștii prezenți la „Beach, Please!”, a fost reținut de poliție după ce a consumat substanțe interzise în fața publicului, direct pe scenă! Înainte de începerea festivalului, organizatorul și influencerul Selly promova cuvinte dure împotriva consumului de droguri.

Ce declarații a făcut Selly după ce s-a terminat Beach, Please!

Wiz Khalifa, cunoscutul rapper, a fost reținut de poliție în timp ce se droga pe scenă, în fața propriilor fani. Consumul de droguri este ilegal în România, iar incidentul a provocat o mare agitație printre spectatorii prezenți la concert.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Selly a subliniat că, în ciuda incidentelor, festivalul său nu a înregistrat cazuri grave de consum de substanțe interzise și nici decese. Mai mult, a subliniat contribuția semnificativă a evenimentului la economia locală.

„Se vorbeşte foarte mult în spațiul public, zilele astea, despre festivalul „Beach, Please!”, însă puțini vorbesc pe cifre. Eu astăzi vă invit să vorbim pe cifre, pentru că ele nu mint niciodată. Și iată ce spun: am avut 120.000 de participanți în 5 zile de festival, lucru care ne face cel mai mare festival de hip-hop din întreaga lume. Și la numărul ăsta imens de participanți, am avut zero supradoze, zero persoane rănite grav, zero persoane decedate.

Selly, adevarul despre consumul de droguri la „Beach, please“: „Cifrele nu mint niciodata“

Mai mult decât atât, am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini au călătorit în România, special pentru festivalul nostru. (…) Adevărul este că suntem o generație mult mai cuminte, mult mai educată și mult mai conştientă despre pericolul substantelor interzise. Au fost mult mai multe incidente sau cazuri de supradoze la alte festivaluri româneşti cu un număr mult mai mic de participanți. (…) Versurile artiştilor de pe scenă pot fi blamate, pot fi contestate”, a spus Selly pe TikTok.

În plus, influencerul a adus în discuție și aspectele negative ale evenimentului, inclusiv cozile lungi și nesfârșite. Acestea s-au format în special la intrarea în festival, dar Selly a asigurat că va lua măsuri pentru a preveni astfel de probleme în viitorul an.

„Însă ceea ce este incontestabil este că organizarea festivalului a fost impecabilă. Fără cozi la intrare, fără cozi la toalete, fără cozi la baruri. Doua locuri în care am avut într- adevăr deficiențe au fost legate de transportul din afara festivalului. Fiind o locație nouă, am avut anumite dificultăți în a ne adapta la numărul imens de mașini și la trafic. Dar promitem că edițiile viitoare avem multiple soluții pentru a redresa aceste probleme. Să nu uităm totuși eforturile imense pe care le-am făcut în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție”, a mai spus influencerul.

Beach, Please!, campanie anti-drog în cele 5 zile de festival

Organizatorul festivalului, Selly, a dorit să transmită un mesaj clar după incidentul în care a fost implicat Wiz Khalifa. În contextul campaniei anti-drog promovate în zilele recente, festivalul Beach, Please! a subliniat angajamentul său pentru o politică de toleranță zero față de consumul de stupefiante.

„În urma incidentului de la „Beach, please!’, dorim să vă comunicăm următoarele: „Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde.

Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio”, a transmis Selly prin intermediul unui comunicat, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mafia în r*mânia lucrează cu mulți bani Guvernul vede precum calul doar taxe și impozite cu scumpiri pentru fraieri La mai toate aceste concerte de muzică au participat minori care au pierdut nopți printre țigări alcool și droguri De fiecare dată nimeni nu e vinovat Dacă statul r*mân nu vrea să ia măsuri e posibil să participe și el la distrugerea tinerilor E mai ușor să le dai la tineri distracție cu balamuc decât să le oferi locuințe și locuri de muncă să rămână în țară Tinerii în r*mânia azi sant fără viitor statul ia abandonat demult ia îndatorat și acum ii gonește la muncă în UE Sărăcia r*mânia Mafia și Corupția a distrus tot Mulți tineri de azi se pierd în droguri alcool și păcatele
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510