REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
19.4° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Selly zice că nu a încasat nici un leu de la Nordis, pentru promovare. Video

Selly zice că nu a încasat nici un leu de la Nordis, pentru promovare. Video

Mariana MURAT 12 octombrie 2024 | 00:00 697

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, face primele declarații în legătură cu acuzațiile legate de promovarea din 2021 a grupului imobiliar Nordis. Mai mult decât atât, influencerul și-a cerut scuze pentru promovările în urma cărora urmăritorii lui, care și-au pus încrederea în cele șapte reclame de pe platforma sa de socializare prin care promova afacerea Nordis de la malul mării, au decis să semneze contracte de vânzare cumpărare și ulterior să-și piardă banii. Selly spune că, la acea vreme, nimic nu i-a dat de gândit că ceva ar fi în neregulă cu Nordis, nici măcar un articol publicat de Replica de Constanța, în anul 2021, care scotea în evidență că firma lui Vladimir Ciorbă construia într-o veselie blocuri de 8 şi chiar 11 etaje, în ciuda faptului că avea datorii de zeci de milioane de lei.

Selly zice ca nu a incasat nici un leu de la Nordis, pentru promovare. VideoAndrei Șelaru, Laura Vicol, Vladimir Ciorbă

Grupul imobiliar Nordis este o afacere bine cunoscută a familiei lui Vladimir Ciorbă, soțul fostei deputate Laura Vicol. Acesta a intrat în vizorul autorităților după ce mai mulți clienți și-au achitat apartamente în 2020, însă nici în momentul de față nu au intrat în posesia locuinței, ulterior descoperind că proprietățile lor nu existau nici măcar în documentele cadastrale. Mai mult de atât, așa-zisele apartamente, din complexul Nordis Mamaia, au fost vândute de mai multe ori către diferiți clienți, ceea ce a dus la un val de procese în instanțele din Constanța.

Nordis, afacere promovată de Selly 

Cu mai bine de trei ani în urmă, Selly promova afacerea Nordis și spunea, la acea vreme, că este „cel mai tare ansamblu rezidențial și hotelier din România”. Astăzi, când patronii se află în mijlocul unui scandal de proporții, Selly a simțit nevoia să se scuze. 

Selly zice ca nu a incasat nici un leu de la Nordis, pentru promovare. VideoSelly promovând în 2021 ansamblul Nordis

„Despre Nordis și despre și despre promovarea mea care s-a dovedit a fi o foarte mare excrocherie am și eu câteva cuvinte de spus. Foarte multă lume este supărată pe mine, s-a ajuns să se spună că eu aș fi cumpărat mașini cu banii de la Nordis. Înțeleg lumea, în absența unor dovezi iar acum vreau să vorbesc pe fapte și pe dovezi iar concluziile le trageți voi“, spune Selly.

Selly: „Nu am încasat niciodată niciun leu“

Selly spune că nu a încasat un leu pentru promovare. Așa să fie, oare?! „Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis sau de la o altă firmă din grupul Nordis, eu am avut o singură colaborare în anul 2021 mai exact în luna iunie și aceea nu a fost o colaborare plătită. Mai exact, eu aveam nevoie pentru un videoclip muzical să filmez într-o locație luxoasă și m-am interesat să filmez în recepția pe care o aveau, ei mi-au propus la schimb în loc să plătești, să promovezi Nordis pe Instagram în schimbul închirierii pentru filmare două zile a acestei locații, lucru pe care l-am acceptat“, a declarat vlogerul.

Video 1: 

Șelly: „Un articol de la replicaonline.ro spunea că Nordis are datorii“

Totodată, Selly a adus în discuție un articol din 2021, publicat de Replica, care aducea în atenția opiniei publice faptul că firma lui Vladimir Ciorbă construia într-o veselie blocuri de 8 şi chiar 11 etaje, în ciuda faptului că avea datorii de zeci de milioane de lei. Dar nu i-a dat de gândit! „Este singurul articol care poate pune, așa, un dubiu asupra integrității acestei afaceri“, spune Selly.

Selly zice ca nu a incasat nici un leu de la Nordis, pentru promovare. VideoAncheta societății Nordis - Replica Online 2021

„Acesta a fost contractul, singurul meu contract cu Nordis în 2021, repet este foarte importantă data, vorbim de iunie 2021 dacă vă uitați și puteți să verificați singuri intrând pe Google și căutând articole și filtrând perioada până în iunie 2021 veți vedea că nu veți găsi absolut nici un lucru negativ despre Nordis, nu exista nici un fel de indiciu că ar fi fost vorba despre o fraudă. Singurul lucru pe care îl veți găsi și o să vă facă să ridicați o sprânceană, într-un ocean de articole pozitive veți găsi un articol de la replicaonline.ro care spune că Nordis se dezvoltă din ce în ce mai mult deși are datorii de 94 milioane de lei. Este singurul articol care poate fi interpretat că pune așa un dubiu asupra integrității acestei afaceri“, a mai adăugat acesta. 

Video 2:

Spre finalul declarației, vloggerul a ținut să se scuze pentru pentru proiectul promovat, care s-a dovedit ca fiind o mare țeapă. „Îmi pare rău că am făcut chestia respectivă, acea promovare? Da! Îmi pare foarte rău dacă cineva în urma story-urilor mele au decis să semneze contracte de vânzare-cumpărare și ulterior să-și piardă banii”, a spus Selly. 

Iată și alți influenceri care au promovat Nordis 

Printre creatoarele de conținut din România care au promovat apartamentele Nordis, se numără Alina Ceușan, și Ana Țepuș. Amândouă au postat pe paginile lor de socializare clipuri în care păreau date de spate de proiectele lui Vladimir Ciorbă.

Selly zice ca nu a incasat nici un leu de la Nordis, pentru promovare. VideoAlina Ceușan, și Ana Țepuș

Mihai Traistariu ar fi fost pe cale să fie și el o victimă a proiectului, după ce ar fi dorit să cumpere mai multe imobile. „M-a ferit Dumnezeu să-mi cumpăr apartament în grupul Nordis. Era cât pe ce! Atâta reclamă vedeam peste tot, pe net, pe panouri, pe străzi, etc. Am fost chemat de un consultant să văd apartamentele în Mamaia Nord. Apoi am vizitat chiar și în Sinaia – centrul lor de vânzări. Voiam să-mi iau și acolo”, a declarat acesta.

Reamintim că grupul imobiliar Nordis, deținut în mare parte de afaceristul Vladimir Ciorbă, soțul deputatei Laura Vicol, se află în centrul unui scandal uriaș, după ce zeci de români, atât din țară cât și din diaspora, au fost atrași de promisiunile unor investiții în apartamente de lux pe litoralul românesc, dar s-au trezit fără proprietățile achitate sau chiriile promise.

Sub conceptul atrăgător de „hoteluri de lux în care poți deveni proprietar”, Nordis a vândut apartamente cu condiția ca, timp de cinci ani, acestea să fie închiriate de companie în schimbul unei părți din venituri. Realitatea însă a lovit dur cumpărătorii: livrările apartamentelor au fost amânate cu ani de zile, termenele de predare nu au fost respectate, iar unele imobile nici măcar nu există în documentațiile cadastrale. Mai mult, aceleași apartamente au fost vândute de mai multe ori unor cumpărători diferiți.

Reprezentanții Nordis spun că „sunt ținta unor atacuri media care au adus în discuție atât activitatea companiei, cât și integritatea acesteia.“


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El si dorian popa ce mai fac fata. Asa face si selly cum a parti dorian cu donca
2
0
Caracter de baiat nu a luat banii de la saraci
3
0
Lasa vrajealaa
1
0
lepra
2
0
Seli seli ce mai minti iar?
1
0
Au sustinut infractiunea asocindu-si imaginea,canalul de social media cu Nordis.Au facut reclama la "teapa"pentru toti urmaritorii(followers) ,stiau prea bine cine si ce ca Shelly nu e copilul lui Nea Gica de gaze.Au incasat asa ca f uck off Shelly
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358