REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

SEMAFORUL de la BOEMA a ajuns să fie FACULTATIV pentru unii! Video

SEMAFORUL de la BOEMA a ajuns să fie FACULTATIV pentru unii! Video

Replica API 28 decembrie 2021 | 23:35 2093

Semaforul de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Suceava, la fel ca cel de la Trocadero, a devenit facultativ pentru bizonii din trafic. Un conducător auto a trecut, zilele trecute, nestingherit, pe culoarea roșie a semaforului de la Boema. A așteptat răbdător să treacă toate vehiculele ce veneau din dreapta, care aveau verde, și apoi a trecut. Acum, șoferul poate rămâne fără permis.

Intersecția de la Trocadero nu este singura preferată de șoferii care au o pasiune în a încălca regulile. Legile ‘proprii’ sunt impuse de unii conducători auto și în alte intersecții semaforizate din municipiul Constanța. De curând, un constănțean a surprins, pe camera de bord, un autoturism marca Ford ce se grăbea atât de tare încât s-a ‘strecurat’ rapid pe culoarea roșie a semaforului.

Aflat pe strada Suceava, la semafor, în așteptarea de a traversa bulevardul Tomis, șoferul autoturismului a așteptat să treacă toți cei care rulau pe bulevardul Tomis, dinspre vaporaș, și mai apoi a trecut… pe roșu. Induși în eroare, ceilalți șoferi au înaintat, însă, culoarea verde a întârziat să apară. Conducătorul auto a pus viața participanților la trafic în pericol prin manevra pe care a executat-o.

Video:

Şoferul poate rămâne fără permis

Conform legii, șoferul care a trecut pe culoarea roșie a semaforului ar putea rămâne fără permis.

Citește și:

La INTERSECȚIA de la TROCADERO, ca-n JUNGLĂ. Video

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si aia de la CT Bus trec pe rosu acolo
7
0
Luati-i permisul javrei
13
3
Mai dihai este cel din zona Trocadero unde se trece pe rosu intr-o veselie. Gluga are gluga pe ochi sinici nu aude si nici nu vede.
8
1
Ar putea sa-si faca treaba si politia si sa se autosesizeze? In tara asta plina de destepti in trafic, camerele de supraveghere ar fi o sansa sa mai scapam de viitorii criminali la volan.
18
1
Sifonari...... aiurea sa si faca treaba politia nu turnatorii
4
23

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303