REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.8° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Seminar gratuit de informare, pentru agenții economici care activează în turism

Seminar gratuit de informare, pentru agenții economici care activează în turism

A.F. 12 iunie 2024 | 00:00 729

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a organizat astăzi, 11 iunie a.c., seminarul gratuit de informare intitulat ”Respectarea prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă de către agenții economici care activează în turism”. 

Seminar gratuit de informare, pentru agentii economici care activeaza in turism

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Instituției Prefectului Județului Constanța și a abordat teme precum încheierea, executarea și încetarea contractului individual de muncă, negocierea colectivă, încadrarea minorilor, munca subdeclarată, repausul săptămânal, și angajarea străinilor. 

Seminarul a propus o tematică de interes în actualitatea problematicii respectării prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă de către agenții economici care activează în turism, precum: încheierea, executarea și încetarea contractului individual de muncă, negocierea colectivă și încheierea contractului colectiv de muncă, încadrarea în muncă a minorilor, munca subdeclarată, repausul săptămânal, angajarea străinilor și detașarea transnațională.

Seminar gratuit de informare, pentru agentii economici care activeaza in turism

La manifestare au participat inspectorul șef al ITM Constanța, Marian Becheanu, și Șeful Serviciului pentru Imigrări Constanța, comisar șef Mircea Labeș, care au purtat un dialog deschis, aplicat atât pe temele seminarului cât și pe cazurile particulare prezentate de unii dintre cei peste 90 de participanți, reprezentând agenții economici, prezenți la întâlnire. 

Această acțiune contribuie la perfecționarea profesională a angajaților și la aplicarea corectă a prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am experienta in acest domeniu. Sau, cum zic ilustrii actuali, expertiza... As pi futut sa ma fac util! Pardon, as fi putut sa ma fac util la acest seminal! Seminal am scris? Doamne, ce gafe pot sa fac! Ma duc sa ma culc! Vii, Ruxy?
3
0
Eu de ce nu am fost invitat? Ruxy, m-ai uitat, draga? Ce mutre acre si plictisite au toti! Eu lipseam, sa-i inveselesc putin.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515