REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Semne bune! Încep să revină turiștii în stațiunea Mamaia. Video

Semne bune! Încep să revină turiștii în stațiunea Mamaia. Video

Ana Maria LIPAN, Mirela PASCAL 1 mai 2023 | 00:00 2191

Ca în fiecare an, zeci de mii de români au ales să își petreacă minivacanța de 1 mai pe litoral, una dintre destinațiile preferate ale acestora rămânând Mamaia. Deși mai multe voci critice au teoretizat că anul acesta stațiunea va duce lipsă de turiști, iată că duminică, 30 aprilie a.c., străzile erau pline de oameni ieșiți la plimbare. Curajoșii nu au ratat ocazia și în ciuda vremii neprielnice și-au scos prosoapele și au ieșit la plajă. Weekend-ul de Ziua Muncii a dat tonul pentru începutul sezonului estival, care se anunță a fi unul de succes, Mamaia fiind numită recent „Destinația Anului”.

Semne bune! incep sa revina turistii in statiunea Mamaia. Video
Turiștii au luat cu asalt litoralul în minivacanța de 1 Mai. Mulți români au profitat de această ocazie pentru a evada din rutina zilnică și a se distra până la primele ore ale dimineții la malul mării.

Video:

Principalele atracții au fost festivalurile muzicale, la care au participat zeci de artiști, renumiți atât în România, cât și în plan internațional.

Semne bune! incep sa revina turistii in statiunea Mamaia. Video
Printre destinațiile preferate ale acestora a rămas stațiunea Mamaia, ale cărei străzi erau pline ochi de oameni duminică, 30 aprilie a.c. Cu toate că previziunile cu privire la sezonul estival din acest an nu erau tocmai optimiste, litoralul românesc a întrecut așteptările, atrăgând zeci de mii de vizitatori.

Semne bune! incep sa revina turistii in statiunea Mamaia. Video
Dacă nopțile i-au scos din camerele de hotel pe împătimiții de muzică tehno și electro, după amiază plaja era animată de familii ieșite la plimbare. La intrarea locurilor de agrement s-au format cozi, părinții scoțând din buzunar 25 de lei pentru accesul pe toboganul gonflabil sau coarda elastică.

Semne bune! incep sa revina turistii in statiunea Mamaia. Video
Curajoșii au făcut abstracție de condițiile meteorologice și și-au scos prosoapele pe nisip. Chiar dacă temperaturile au fost mai scăzute decât în plin sezon estival, turiștii n-au plecat acasă fără a face plajă.

Semne bune! incep sa revina turistii in statiunea Mamaia. Video
Recent, Primăria Constanţa a anunţat că Mamaia este marea câștigătoare la categoria „staţiuni turistice“ în cadrul competiției Destinaţia anului 2023, desfăşurată la Iași, în Sala Voievozilor de la Palatul Culturii. Deși ultimii ani au fost dezastruoși pentru turismul românesc, se pare că sezonul acesta se anunță a fi unul încununat de succes.  

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea GYGY GyGy gYgY KARYGY KAJBYCY SHOKARYGY!! K de obicei cele msi bune comments-uri Belea Pa Kanapea cu coada- n ea!! Nu ai mila da nimenea nea GYGY!! ATACA SI SCUFUNDA!! TAIE FWTE SI ASTUPA! SA TRAIESTI DANATOS nes GyGy!!
0
0
Pai cocina aia plina de constructii imbecile se cheama statiune? Poate ati vrut sa spuneti ca este un cotet infect?!
2
0
Abea astept sa vin in Mamaia...sa ma cazez la hotelul meu de suflet Astoria....Patroana de la Astoria e No.1 la muwie......cu toate ca eu am 22 ani iar ea 46...e mortal
2
0
Da o clantza in gura nu vreti?
3
0
Orice ati scrie noi oricum ne pisam pe statiunea voastra si pe voi :))
6
1
da sezloangele unde este ele nu au revenit?
8
1
Cit de mirlete trebuie sa fii ca sa stai intre blocuri,betoane,sa maninci mortaciuni de la fermele machidonesti si sa.ti mai di placa???? Zi roman si trage apa.
20
3
Au revenit .... drogurile, baieteii de bani gata si parasutele sa le s*g* p..... Asta e statiunea Mamaia.
22
1
Pulea revine in mamaia. O sa revina kurvasaraia si puletu gros cand o sa mai fie mazare primar. Pana atunci afonu p***t amiral face ce stie mai bine. Adica nimic
15
2
Sa revina turiști posibil sa ii dea o mina de ajutor primarului pt a reabilita Constanta. Singur nu poate s au convins si Constanteni de asta. Abia așteaptă să i si termine mandatul sa plece linistit la Eforie,la căsuța lui.
19
2
Multi dintre ei erau locuitori ai Constantei!
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510