REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Semnul divin pe care l-a primit Larisa Udilă de Paște

Semnul divin pe care l-a primit Larisa Udilă de Paște

Ana Maria LIPAN 18 aprilie 2023 | 00:00 391

Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar de Paște, asta după ce vedeta a decis să meargă în vacanță alături de soțul ei și alți prieteni, însă vedeta s-a întors acasă deoarece avionul avea defecțiuni, scrie spynews.ro. La scurt timp, Larisa Udilă a transmis un mesaj pe pagina ei personală de Instagram în care a mărturisit că simte că a fost un semn divin, asta pentru a rămâne acasă alături de cei dragi, dar mai ales lângă fiul ei, Milan.

Semnul divin pe care l-a primit Larisa Udila de Paste

Larisa Udilă își dorea să petreacă Sărbătorile Pascale departe de casă și să se bucure de o vacanță alături de soțul ei, dar și alți prieteni, însă aceștia s-au întors rapid acasă deoarece avionul avea defecțiuni, iar zborul a fost anulat.

Ce semn divin a primit Larisa Udilă de Paște

După incident, Larisa Udilă a transmis un mesaj pe pagina ei personală de Instagram și susține că acesta a fost un semn devin pentru a rămâne acasă alături de cei dragi, dar mai ales lângă fiul ei, Milan, care rămăsese la bunici. Larisa Udilă a mărturisit că nu va mai pleca niciodată de acasă de sărbători și va rămâne alături de familie.

Semnul divin pe care l-a primit Larisa Udila de Paste

''Toată dimineața m-am gândit cât de delicată este perioada Paștelui. Mi se pare cea mai copleșitoare sărbătoare din tot anul. De patru ani, în apropierea Paștelui, eu sau apropiații mai trecem prin diferite probleme. Cred că este important să rămânem aproape de copii, părinți și să ne rugăm în Săptămâna Patimilor.

Mi-am dat seama 100% anul acesta că de acum înainte nu voi mai sta fără Milan în perioada Paștelui. Chiar dacă ești o perioadă de vacanță pentru noi, vom rămâne împreună. Simt că asta vrut să-mi transmită Dumnezeu.'', a scris Larisa Udilă pe contul ei personal de Instagram.

Larisa Udilă a trăit clipe de coșmar în aeroport, de Paște

Larisa Udilă a mărturisit în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare frica pe care o are atunci când merge cu avionul, iar de această dată vedeta a trecut prin clipe de coșmar, asta după ce a aflat că avionul avea defecțiuni, pe motiv că a fost lovit de fulger.

”Avionul cu care noi trebuia să zburăm, am aflat din mesajele voastre, că a fost lovit de fulger. Era defect, iar ei au încercat de trei zile să decoleze. Nimeni nu zicea faptul că acest avion este stricat. El nu se putea ridica de la sol. Să nu vă mai spun faptul că ne-au luat de proști grav. Ne-au urcat în avion, știind că nu poate decola.”, a spus Larisa Udilă, pe Instagram.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303