REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Senat: Moţiunea pe Justiţie - amânată pentru a patra oară; şedinţa de plen, suspendată din lipsă de cvorum

Senat: Moţiunea pe Justiţie - amânată pentru a patra oară; şedinţa de plen, suspendată din lipsă de cvorum

Replica API 18 aprilie 2019 | 02:51 549

Şedinţa de plen a Senatului în care era programată, pentru a patra oară, pentru dezbatere şi vot moţiunea simplă "Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader", a fost suspendată miercuri din lipsă de cvorum.

După dezbaterea şi votul asupra reexaminării modificărilor la Codul penal, preşedintele de şedinţă, senatorul PSD Claudiu Manda, a constatat lipsa cvorumului şi a declarat "şedinţa închisă".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai javre ordinare, cum l-ati eliminat pe criminalul toader, si sper sa fie eliminat si de la universitatea din Iasi- asa se va gasi cineva sa va casapeasca si pe voi- cacatilor
7
0
ce nu realizati, ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlopi- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri nimicnicia aia de om, radulescu ''MITRALIERA'' penalului DRACnea, a spus clar: '' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii
8
0
Ragnea crede ca isi bate joc de Toader. Crede el. Sa presupunem ca ar scapa de parnaie. Cel mult 2 ani si jumate mai face valuri dup-aia tot zero va ajunge. Numai ca in timpul asta golanii lui o sa fure pe rupte. Asta trebuie prevenit prin iesiri la vot si in strada.
7
0
Dictatura lui Dragnea si a acolitilor lui!! Priviti si va minunati! Iata ce fac CIUMATII, platiti din banii nostri, in timp ce "economia DUDUIE".... !? Este incredibil la ce asistam.... Face parte din programul de guvernare, acest CIRC, atatea schimbari de ministri in asa scurt timp??
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016