REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Senatoarea Gabriela Crețu după reținerea fostului soț, Dumitru Buzatu: Aştept o explicaţie legală pentru suspendarea mea

Senatoarea Gabriela Crețu după reținerea fostului soț, Dumitru Buzatu: Aştept o explicaţie legală pentru suspendarea mea

A.F. 23 septembrie 2023 | 11:26 2520

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, fosta soție a preşedintelui CJ Dumitru Buzatu - reţinut de DNA pentru o mită de peste un milion de lei şi exclus din PSD - s-a revoltat pe grupul de comunicare al senatorilor PSD după ce a fost suspendată din partid.

Senatoarea Gabriela Cretu dupa retinerea fostului sot, Dumitru Buzatu: Astept o explicatie legala pentru suspendarea meaGabriela Creţu

„Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid. Voi face contestaţie la Comisia de integritate”, a scris Gabriela Creţu pe grupul senatorilor PSD imediat după ce a fost suspendată din partid, scrie news.ro.

Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit sâmbătă dimineaţă în format online, a decis să-l excludă din partid pe liderul organizaţiei Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant când lua mită. De asemenea, fosta soţie a lui Dumitru Buzatu, senatoarea PSD Gabriela Creţu, a fost suspendată din partid. Şi fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, a demisionat din guvern.

Gabriela Creţu este la al patrulea mandat de parlamentar din partea PSD.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta cine mai este? nu am văzut-o în viata mea, senator??? Câte lepre ca tine nu mai sunt în parlament, care hibernează de ani de zile și iau bani degeaba. f**u va n gură!!!
6
0
I au dat afara din PSD, dar cu ala de a dat spaga, fost sofer baiat de casa pt Buzatu, ridicat mare om de afaceri prin protectia lui Buzatu, ce faceti? Ca si ala are toata familia in PSD si guvern si de 30 de ani a fost abonat la banii publici dand spagi si acum s a gandit sa isi lucreze profesorul
7
0
Senatoarea sulii, de 10 ani a facut fix o C=8 pentru județul ala
7
0
Se pare ca minciuna,hotzia,trufia si tupeul au facut si fac casa buna in familia spagarului Dumitru Buzatu din Buzau si nici nu este de mirare avand in vedere vechimea astuia in famiglia P.S.D.
6
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
7
0
Își merită soarta cei din judetul Vaslui ,au trimis o familie întreaga în parlament și ei sunt vai de mama lor de amărâți !!
7
0
Deci tot neamul astora lucra la guvern...pai ce așteptări sa mai avem noi ....
16
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365