REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Senatorii au respins urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu

Senatorii au respins urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu

Replica API 4 iunie 2019 | 01:19 454

Călin Popescu Tăriceanu

Plenul Senatului nu cere urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu, spun surse senatoriale.

DNA a solicitat Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu. Procurorii au anunţat că preşedintele Senatului este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca a luat sa intelegem ca e imun.... cum e cu nimeni nu e mai presus de lege si tori suntem egali in fata legii. futu van gura cu asa zsa imunitate. imunitate la ce bai? la declaratii politice nu la furat! taricene, te astept cand mori sa ma pis pe mormantul tau.... crrde ma ca beau 1o beri sa am material!
1
0
Hai siktir sluga ordinara! L-ai slujit pe patriciu si-ai tradat tara, ai furat odata cu hotul ala avutia tarii! La doar cateva luni dupa ce tu, loaza ordinara, i-ai facut cadou Rafinaria Petromidia, patriciu a devenit miliardar in dolari. Primul din tara. Romania nu a vazut si nu o sa mai vada un chior pe aceasta rafinarie care imbogateste acum un stat communist, Kazachstan in a carui proprietate a ajuns. Petromidia nu mai este a Romaniei care a construit-o cu atata truda ca sa traim toti mai bine si tu, un hot, ai dat-o de pomana, pe datorie! DNA mai functioneaza? Nu te intreaba nimeni de sna
6
0
sugeti pula la fel ca mamele voastre , clientele de la orient si pelican , ridicate de seuleanu cu aro albastru si puse sa spele wc-uri , apoi sa suga pula . Nemernicilor , o sa va distruga rares si gasca sa .
0
2
La toate alegerile de acum inainte trebuie sa iesim masiv la vot sa dam de pamant cu PSD-ul asta nenorocit care ne sfideaza si batjocoreste in cel mai nesimtit mod! Ieri, in Senatul Romaniei, PSD si ALDE au facut zid pentru tariceanu ca sa nu fie anchetat pentru HOTIA de 800 000 de euro! Azi, maine, guvernul va da OUG ca si primarii, viceprimarii, presedinti de CJ, sa primesca si ei PENSII SPECIALE.. Asta nu se poate! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, NU LA O GASCA DE HOTI!
8
1
Si-au dat penali legi cu ajutorul carora fura fara frica si chiar daca sunt condamnati pentru furt ei bat campi spunand ca sunt victime politice.
5
1
Asa se intimpla cind in Romanica exista doua coduri penale si de procedura penala, unele pentru prostime si un ele pentru alesii neamului. Halal tara...
5
1
La muie Mariana mircea, cateaua
4
1
mizerabili jegosi!
6
0
La puscarie cu tradatoru de tara a vandut romania psd alde gata stop
7
0
Pai normal, corb la corb nu-si scoate ochii!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510