REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
19.3° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

A.F. 12 octombrie 2024 | 00:00 287

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, anunță România Tv. Acesta a ieșit de la sediul DNA, unde a fost audiat mai bine de 10 ore, și nu a dorit să facă nicio declarație în fața jurnaliștilor.

Senatorul Eugen Pirvulescu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zileEugen Pîrvulescu

În dosar sunt cercetați Eugen Pîrvulescu și Marian Burcescu pentru cumpărare de influență, iar Gheorghe Florea și Radu Mărgineanu pentru trafic de influență. Marian Țole are calitatea de martor.

Senatorul Eugen Pîrvulescu este suspectat de DNA de instigare la cumpărare de influenţă într-un dosar de corupţie privind eliberarea unui certificat ORNISS.

Recent, el a anunțat că pleacă din PNL, partid pe listele căruia a candidat și a fost ales la alegerile din 2020, și că se alătură echipei lui Mircea Geoană.

„Vreau să mulţumesc, în mod deosebit, colegilor senatori PNL, în ultimii patru ani de zile, precum şi celorlalţi, din ultimi opt ani, pentru colaborare pentru familia liberală. Mă dezafiliez din Grupul Naţional Liberal, senatorilor liberali, şi voi activa ca independent începând de astăzi”, a declarat Pîrvulescu, în 7 octombrie, potrivit Agerpres. El a anunțat atunci într-un ziar local că intră în echipa lui Geoană.

Pîrvulescu a fost trimis în ianuarie 2022 în judecată de DNA. Procurorii susțin că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță. El este acuzat de comiterea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si cu restul de ne noro citi ce facem? le luam Rolex de la maini de la amante si neveste? AP uri ceva? ce tâlhărie meritati voi,fam si copiii de tot ce au,in p ula goala trimise pe strada si pozate baga mi as p ula in sanatatea copiiilor tuturor astora
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358