REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Senatul a adoptat tacit CĂSĂTORIILE între persoane de același sex: Proiectul de lege ajunge în Camera Deputaților

Senatul a adoptat tacit CĂSĂTORIILE între persoane de același sex: Proiectul de lege ajunge în Camera Deputaților

Replica API 21 octombrie 2019 | 01:37 665

După ce la începtului lunii nu mai puțin de 22 de proiecte de lege au fost lăsate pentru adoptare tacită de către senatori, acum au trecut fără dezbatere peste 100 de proiecte, care vor fi transmise astfel, fără modificări, deputaților.

Printre acestea se numără zeci de ordonanțe de urgență, modificări la Codul Penal și Codul Fiscal, introducerea unei grile de salarizare minimală, noi obligații pentru constructuri și locatari sau stabilirea dreptului persoanelor de același sex de a forma o uniune consensuală, transmite Profit.ro.

Un proiect este adoptat tacit de prima cameră sesizată atunci când depăşeşte timpul regulamentar pentru dezbatere fără să ajungă la vot în plen. Adoptarea tacită este posibilă doar în prima cameră sesizată, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nemernicii ce admit foloase necuvenite- banii primiti ptr astfel de servicii- mizerabile de altminetri- manjiti cu sangele bebelusilor transformati in ingeri-continua trierea pe modelul ciumatilor. Da , afirm ca pot , acesti nemernici perlamentari, ptr un vot- sa testeze astfel de experiente pe cont propriu fara a da legi
2
0
se mareste ...poponari, vin din uniune sa se casatoreasca, vom avea ...copii selecti!
2
0
Nemernicilor, nu va este rusine ? Voi v-ati nascut din doi barbati sau doua femei ?
4
0
Toti care nu au mers la referendum sunt votanti tacit pentru casatoriile intre poponari. Ati merita spanzurati pentru asta
4
2
Senatul doar aplica vointa popoului, rezultatul referendumului. Multi nu s-au dus la vot de teama ca nu stiau ce optiuni vor avea in viata chiar copiii lor, iar ca parinti le vor copiilor lor doar binele, chiar daca asta presupune o puta in cur. Sa ne salutam popo rul.
3
1
Este un mod de selectie naturala!
1
1
Si pana acum daca nu erau casatoriti nu traiau astia ca si o familie?.Foarte bine a facut ca le-a dat voie sa aiba si acte pentru ca oricum dilii astia tipau prin toata lumea ca in Romania nu sunt respectate drepturile omului.Mai rau e cand se dau legi pe N.V. pentru politicieni penali,se maresc salariile unor categorii de oameni,se sterg milarde pe care le are statul de primit si in general tot ce aduce atingere banului public sau favorizeza infractori de orice fel.
3
2
in capu mesei sta Besescu.
3
3
Cine sta in capul mesei,sa suga pula miresei! Asta se va auzi pe la nuntile lor! Ce sa faca si bietii parlamentari si oameni politici ? Intotdeauna au dat legi pentru binele lor ! Daca unii dintre ei isi scapa peniXul in fundulet este normal ca vor si voalul miresei! Oare cum se sta la prinsul buchetului?
8
1
Rezultatul referendumului cu familia. E corect. Asa rezulta ca vrea poporul. Sa ne fie de bine.
7
2
asa pe sestache pidosnicii cei mari i-au promovat pe cavalerii de curlandia la rang de oameni urmeaza pedofilii si traficantii de copii gen dinca ghe
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016