REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Sensul giratoriu de la Delfinariu, o dilemă pentru conducătorii auto. Video

Sensul giratoriu de la Delfinariu, o dilemă pentru conducătorii auto. Video

Replica API 30 ianuarie 2022 | 23:58 11980

În traficul constănțean cea mai practicată lege este cea proprie. Fiecare merge după propriile legi, conduita preventivă sau legislația fiind, parcă, inexistente pentru unii șoferi. În municipiul Constanța, ‘băieții șmecheri’ nu stau niciodată la semafor, merg pe străzi unde accesul este interzis, intră, sau nu, în sensurile giratorii regulamentar. Sâmbătă, 29 ianuarie a.c., conducătorul auto al unui autoturism marca Ford Ranger, ce circula pe strada Răchitași, a considerat că nu mai are rost să facă tot sensul giratoriu de la Lidl Delfinariu, dacă tot are ‘treabă’ pe strada Chiliei, și a tras brusc de volan. Fapta a fost surprinsă pe camera de bord a unui alt autoturism, participant la trafic.

Normele de circulație ce sunt în continuă schimbare, le dau mari bătăi de cap unora dintre șoferii constănțeni. Cea mai mare dilemă, o enigmă încă neelucidată, a șoferilor constănțeni pare a fi circulația în sensul giratoriu. Dacă unii nu știu pe ce benzi să se încadreze, iar unii nu știu cum se acordă prioritatea în sens, iată că mai este și o a treia categorie de șoferi care… le evită. Aceștia își fac propriile reguli în sensurile giratorii și ba intră invers, ba fac tot felul de manevre care le pun viața în pericol și evită.

Sâmbătă, 29 ianuarie, un șofer a fost surprins ieșind de pe strada Răchitași cu intenția de a intra pe strada Chiliei. Pentru a face acest lucru, șoferul trebuia să intre în sensul giratoriu din zona Lidl Delfinariu, însă, cum regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, acesta a tras brus stânga de volan și a demarat în trombă.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca politia ar sta la panda aici , ar purea prinde vreo cateva sute care au carnet fals sau luat pe sphaga , dar ei din ce sa traiasca, asa ca e bine asa, traiesc si ei si tinighigiii auto!
6
1
Sunt la Delfinariu
5
0
Sa fie oare CT08APS? Sa fie oare .L. Abagiu de la Autoprimaserv? Nuuu, sigur este un sudor de la firma care a luat masina de capul lui.
14
1
Legislatia e blanda. pentru smecheri, beizadele, interlopi care fac ce vor in trafic, amenda cat Casa Poporului si suspendarea carnetului 6 sau 12 luni.
18
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303