REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
30.1° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Șerban Huidu îl umilește pe Irinel Columbeanu: Beizadea care nu a muncit o zi!

Șerban Huidu îl umilește pe Irinel Columbeanu: Beizadea care nu a muncit o zi!

A.F. 31 octombrie 2023 | 00:00 629

Realizatorul TV Șerban Huidu reacționează dur în valul mediatic generat de Irinel Columbeanu. Fostul milionar, cunoscut pentru aventurile sale excentrice cu femei extrem de frunoase, ca Anna Lesko sau Monica Gabor, care i-a fost și soție, a ajuns la azil, acolo unde stă practic din donații. Șerban Huidu spune însă că prezentarea lui Columbeanu a o victimă e o sfidare la adresa adevăratelor victime.

serban Huidu il umileste pe Irinel Columbeanu: Beizadea care nu a muncit o zi!Șerban Huidu

Iată articolul complet postat de Huidu pe blogul său:

"În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpa, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio la tv în ziarele care încă se mai printează pe hârtie, ne este prezentată „adevărată” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi și nimeni nu spune nimic. Lasă că spun eu. Sunt obișnuit să am frigiderul plin. Să purcedem.

A rămas săracu’ și fără bani și fără palat și fără femei. Dacă nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000. Am fost invitat în oraș, de șeful de facto de la radio21 din acea perioada. Eu eram chemat la masă bogaților, probalil să fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost dar în sens negativ.

Interesant este că, înca de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi. A venit cuminte în ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite și la nenea ăsta, chiar crede că e pe bune ce trăiește”. Mai târziu, aceiași obsesie îl făcea să defileze la televizor, la unul dintre primele reality show-uri de pe la noi.

Și atunci era cu o față cu 2 capete mai înaltă, și atunci se afișa că reprezentantul celor bogați, fără griji și cu o putere de a trece plutind peste greutățile viețîi. Realitatea poate fi ascunsă o perioadă dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred că tot ce zboară se mănâncă. Banii nu cresc în pom, muncă e în general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mâna de șmecherași defilează cu traiul ăla bun, când în realitate ei sunt rupți în cur, e o regulă. Din păcate.

Nea Virinel nu a muncit o ora pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uită să vă spună băncile când vă dau împrumut e că ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars.

Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa. Când cașcavalul s-a terminat „prietenii” au plecat, femeile și-au luat zborul și „sărmanul” a rămas în salopetă Yamamoto cu ochii în soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție. Pot spune cu mâna pe inimă că cine sădește vânt culege furtună și ce își face omul cu mâna lui, lucru manual se cheamă", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca l-au ajuns blestemele celor pe care i-a pus sa vanda telefoanele din anul 2000 si apoi condamnati ptr evaziune fiscala iar el a fost achitat...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513