REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Șerbănescu, impus de PSD Constanța la conducerea OSIM, a făcut credit ca să-și ia un apartament de 35 mp

Șerbănescu, impus de PSD Constanța la conducerea OSIM, a făcut credit ca să-și ia un apartament de 35 mp

Replica API 18 iulie 2022 | 16:59 4252

Marian-Octavian Şerbănescu a fost numit în funcţia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă. Evident, fără sprijinul PSD Constanța nu ar fi ajuns atât de departe. A plecat la București, din Consiliul Local Constanța, unde nu s-a afirmat prea mult, în luna mai a.c., înlocuindu-l în funcție pe Marian Cătălin Burcescu. Șerbănescu este unul dintre acei politicieni care au pornit în cariera politică cu buzunarele goale. Nu are terenuri, are două apartamente, iar unul l-a achiziționat anul trecut, după ce a făcut un credit în bancă de peste un milion de lei.

Marian-Octavian Şerbănescu, membru în consiliul de administrație al CFR SA și fost director de cabinet al Ministrului Transportului începând din 2017, a plecat din Consiliul Local Constanța în luna mai, a.c., după ce PSD Constanța l-a ajutat să ajungă directorul Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Șerbănescu nu este unul dintre cei mai bogați polticieni din Constanța însă, având în vedere că este la început de drum, are tot timpul din lume să-și pună la punct averea. Până atunci, aflăm că este proprietarul a două apartamente, unul achiziționat anul trecut, cu o suprafață de 35 mp.

Tot anul trecut, Șerbănescu a făcut credit în bancă, de unde a contractat suma de 123.165 lei, scadent în anul 2041. Acesta se adaugă altui credit din 2018, anul în care și-a cumpărat primul apartament în suprafață de 82 mp., scadent în 2027, în valoare de 162.991 lei.

În rest, Șerbănescu mai are câteva depozite bancare, însă deloc substanțiale, cel mai mare fiind de 6.308 lei

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un prostalau care nu stie sa lege 2 vorbe, unu' care doar cara mapa la wRaja, sofer, si ce a ajuns acum prostul..... Doamne, in ce lume traim....
0
0
Si pana acum PSDei se tot prezinta in fatza romanilor ca aia buni de la guvernare facanduse ca uita cat de tare au negociat intrarea la guvernare",adica fara votul PSDistilor PNListi nu puteau sa conduca asha p***t si viceversa. Sunt curios cum se vor prezenta la viitoarele alegeri PNListi si PSDisti;vor da vina uni pe altzi sau si uni si altzi vor spune ca din cauza razboiului,crizei energetice si a crizei COVID au trait romani p***t si ei au profitat de crizele astea"asta despre ei nu vor spune ca doar nu sunt chiar atat de idiotzi".
0
0
Orice carator de sacosi ajunge director marca psd
0
0
Are grija partidul sa il puna pe functii ca sa aiba cu ce plati creditele.
0
0
Ciolaku stie dezastrul din judetul Constanta si vrea sa distruga organizatia PSD. Ciolacu a vandut partidul PSD Constanta. Soferul este director pentru ca Ciolacu a semnat.
0
1
Asta, soferul lui Felics, nici macar nu stie ce inseamna OSIM. Degeaba invata un tanar sa ajunga undeva, ca este inlocuit cu un analfabet. Cine nu-l cunoaste, nu intelege. Va dati seama ce frustrant este pentru un tanar studios, dar fara proptele politice, sa realizeze ce sef de acest specimen? Scoala terminata pe branci, facultatea facuta pe la o fantoma de universitate din Chisinau, si aia facuta impreuna cu parintii. Ce mai e de zis? Noi sa fim sanatosi. Marinica, sa ai bafta tata, ce pana mea, daca partidul te recomanda, ce mai ne racim noi gura . Este?
0
0
Cornelish, este evident ca esti un fripturist mokangiu crescut in beciul pesedist. Esti un impostor identic cu iubitul tau marinik. Sunteti disperati, urmeaza sa pierdeti toate avantajele, spagile si ciolanele ciolaciste. PSD este o grupare de marinici si cornelushi. Votam USR si scapam de PSD!
2
2
mare ...profesor , mare... autodidact din cartile gramaticale postate si ...replicate!
1
1
Draga Vadim, vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochiul tau. Ai lacune mari in materie de gramatica. Nu stii sa folosesti virgula. Nu stii sa folosesti litera mare, adica majuscula. In concluzie, daca taceai, filozof ramaneai...
0
0
Agramat si slugarnic acest pesedist cu nevasta si tot neamul sugative de bani de la partid. PSD constanta exista doar pentru ei. Ciolacu stie si are de castigat pe persoana. USR singura solutie!
2
1
Numitii astia de partide la conducerea unor institutii de stat au vreo treaba cu asta, au studii in domeniu?
0
0
are ap in faleza
1
0
Ce moaca de prostalau are ! Bravo Felics ai facut o si pe asta neispravitule
1
0
mutu ca apartamentul ala din Constanta a facut 35000 de euro. A costat de 3 ori mai mult. Iar omu s-a lansat in politica prin faptul ca este soferul lu Stroe.
0
0
Unde se duce tara asta oameni buni? Sef la Oficiul de Stat pentru Inventii trebuia sa fie un om cu o pregatire tehnica si experienta exceptionale. In alte state ale lumii cum sunt America, Japonia, China, Germania astfel de post reprezinta o onoare si o obligatie de prim rang iar de cuvantul acestui personaj nu trece nimeni nici presedintele tarii. Inovatia este cel mai de pret bun al unei tari. Sa dai asemenea functie soferului lui Felics este o bataie de joc si o jignire adusa tarii.
2
0
Acest exemplar numit marinik este foarte amuzant. Mereu alearga dupa fete dar mereu le rateaza si se consoleaza cu o tanara din TSD, pe numele ei Cristina. Ea a fost angajata la shawormeria prietenului. Sa dai banii promisi domnisoarei Cristine, mai marinik mai.
0
0
Daca il puneti pe marinica sa compuna o propozitie, o sa aveti o surpriza. Din sofer, a lui felics, a ajuns director la osim. Ca si ma-sa, din ospatar-bucatar, a ajuns director economic la vRaja. Cum? Cu ajutorul lui felics. Felics sa traiasca, ca altfel erau vai mama lor. Din pacate, asta e viitorul tarii. Astia-s cei ce ne conduc destinele.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513