REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
24.6° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Serghei MIZIL a fost AMENDAT de RUTIERĂ, apoi și-a VÂNDUT MAȘINA. VIDEO

Serghei MIZIL a fost AMENDAT de RUTIERĂ, apoi și-a VÂNDUT MAȘINA. VIDEO

Replica API 18 august 2021 | 00:40 34604

Serghei Mizil este, fără doar și poate, unul dintre cei mai carismatici afaceriști din România. Serghei Mizil este și un personaj din platourile de televiziune, domeniu în care se pricepe mult mai bine, dacă îi luăm la puricat firmele pe care le-a deținut. În prezent, toate sunt în faliment, iar restaurantele pe care le deținea în Constanța nu mai există. Dar din ce trăiește afaceristul? Are un cont pe youtube din care-și câștigă existența, în funcție de vizualizări. Iar, atunci când nu este online, se află în trafic, dar se pare că și aici este șmecher. Recent, acesta a fost amendat de polițiștii rutieri. De răzbunare, și-a vândut mașina sau, cine știe, poate avea nevoie de bani, dacă tot nu a avut succes în afaceri.

Controversatul om de afaceri a deținut, de-a lungul timpului, mai multe restaurante în Constanța. La doi vagabonzi, La Cena, Byblos… sunt câteva dintre acestea, dar care au eșuat. Semn că Serghei Mizil nu se pricepe deloc la afaceri.

Firmele pe care le deținea la Constanța, dar și în București, au dat faliment sau, dacă nu, a ieșit el singur din acționariat. În acest moment, Serghei Mizil nu mai figurează implicat în nicio societate.

Cu toate acestea, Mizil nu o duce rău. Și-a vândut, ce-i drept, la începutul acestei luni, o mașină. Înainte, însă, a avut și probleme cu Poliția Rutieră, mai exact în luna iunie. Acesta a fost surprins în trafic încălcând legislația rutieră, fapt pentru care a fost amendat. Amendă pe care omul de televiziune a contestat-o în instanță.

VIDEO: Mizil și-a vândut mașina

sursa: canal youtube Serghei Mizil

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mama mea e din botswana
1
0
o jigodie,o lichea comunista se comporta ca atunci cand taica-su era mana dreapta alui CEusescu si nimeni nu putea sa-i faca nimic Cra,cra.cra....
15
3
Imi aduce aminte de ruptu ala DDD, dan diahorescu in direct
13
3
Carismatic cica
14
3
Bai retardatilor, asta e stire? Titlul nu are nicio treaba cu articolul. Ne intereseaza pe noi ce face un boskete? Poate pe voi, ca ciuguliti ceva. Latrailor.
29
3
inaripatu asta?afacerist.????
23
2
Da, daaa, le-a bagat in faliment dupa ce au facut o gramada de datorii iar creditorii au ramas cu ochii in soare.
20
3
carismatic? om de afaceri??? Cine, babuinul asta?
29
4
O ghioarla obosita!!! Un partzar tatuat cu gura mare, atat!!!
30
3
Ati vrea voi sa fi avut viata lui
3
27
Un derbedeu ordinar si pe timpul lui impuscatu si acum.
30
3
este un inaripat mwist.
35
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118