REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Serghei Mizil a vorbit despre unul dintre cele mai triste momente din viața sa

Serghei Mizil a vorbit despre unul dintre cele mai triste momente din viața sa

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 720

Serghei Mizil este unul dintre cele mai cunoscute persoane din țara noastră. El a vorbit recent despre unul dintre cele mai triste episoade din viața lui. Totul s-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion.

Serghei Mizil a vorbit despre unul dintre cele mai triste momente din viata sa

Serghei Mizil este una dintre cele mai controversate personalități din România. De-a lungul timpului a fost văzut mereu cu zâmbetul pe buze și mereu are glumele pregătite. Serghei a vorbit recent despre unul dintre cele mai triste momente din viața sa. Este vorba de moartea mamei sale, eveniment care a avut loc chiar în noaptea de Revelion.

Serghei Mizil a povestit că mama sa a murit chiar în noaptea dintre ani, la ora 00:00. Tatăl lui l-a sunat și i-a spus să vină de urgență acasă. „Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: «Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor.»”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil a fost un copil problematic pentru familia sa

Mizil a continuat prin a spune că a fost un copil problematic. Mama sa a fost nevoită de foarte multe ori să dea explicații pentru acțiunile fiului său. Serghei Mizil a dat de înțeles că relația cu mama sa nu a fost una foarte strânsă din cauza fraților lui. „Mama nu mă halea din cauza celorlalți frați, care rupeau cartea, iar eu rupeam… Nu-i convenea că era mereu chemată să dea explicații pentru mine”, a mai spus Serghei Mizil în timpul emisiunii „Xtra Night Show” prezentate de Dan Capatos.

Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, a povestit, în urmă cu doi ani, că Serghei Mizil a vrut să o scoată pe mama sa din coșciug. Acesta s-a gândit că femeia care i-a dat viața nu mai văzut Bucureștiul de prea mult timp pentru că în ultimii ani din viață a stat numai în casă. „Am fost la înmormântarea mamei lui și știi că la noi la țigani mai se face o caterincă, mai una alta, la un moment dat săracul plângea, îmi era milă de el, s-a dus la coșgiuc și mi-a zis: «Vino să o iau și eu pe mama că ea n-a mai văzut Bucureștiul de mult!»”, a declarat Migdale, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a omorât o pe maica sa pan'la urmă, ca nu am înțeles toată drama n amănunt, taica su,sau el.?Sau ambii doi?
0
0
cu magraoni borati !
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303