REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.7° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Sergiu Băhăian, călăul boschetarilor, cere îndurerare de la judecători, ca să scape de închisoare

Sergiu Băhăian, călăul boschetarilor, cere îndurerare de la judecători, ca să scape de închisoare

Virgil STOIAN 21 iunie 2024 | 00:00 2139

Sergiu Băhăian a fost condamnat la 26 de ani de închisoare, iar unul dintre complicii săi, Valentin Slepac, la detenție pe viață, în dosarul în care sunt acuzați, alături de alte persoane, pentru înșelăciune, omor, instigare la omor calificat și fals. La 13 ani de la sentință, Sergiu Băhăian a considerat că a făcut destulă închisoare și a făcut cerere pentru eliberare condiționată. Din nefericire pentru el, magistrații din cadrul Judecătoriei Giurgiu i-au respins cererea de eliberare condiționată ca neîntemeiată. Criminalul trebuie să aștepte acum 8 luni pentru a mai face cerere de eliberare condiționată. Sentința nu este definitivă.

Sergiu Bahaian, calaul boschetarilor, cere indurerare de la judecatori, ca sa scape de inchisoareSergiu Băhăian

Procurorii au stabilit că, în perioada noiembrie 2006 – aprilie 2007, Sergiu Băhăian și Valentin Slepac au initiat un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat și alte persoane, în scopul de a obține, în mod ilicit, beneficii materiale importante prin fraudarea mai multor societăți comerciale, cu ocazia încheierii și executării unor contracte, prin emiterea de file CEC sau bilete la ordin fără acoperire, în numele unor societăți fictive.
Procurorii au reținut și faptul că  Valentin Slepac și Nicolae Mirsu, instigați de Băhăian, l-au ucis pe Lucian Cernat aruncându-l în Dunăre de pe podul rutier care traversează brațul Dunărea Veche, după ce l-au obligat să bea alcool, ajungând astfel în imposibilitate de a se apăra.

Sergiu Bahaian, calaul boschetarilor, cere indurerare de la judecatori, ca sa scape de inchisoare
Lucian Cernat a fost ucis în anul 2006, fiind aruncat în Dunăre de pe podul rutier de la Cernavodă, după ce inițial a fost sedat și adus în stare de ebrietate. Emil Leonte a fost omorât în anul 2008, cu mai multe lovituri de ciocan în cap, cadavrul acestuia fiind aruncat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Ionel Ulezu a fost omorât tot în anul 2008, fiind îngropat de viu după ce fost sedat și adus în stare de ebrietate. Cadavrul său a fost găsit într-o curte din satul Măgura, comuna Cerchezu, județul Constanța, într-o groapă de aproximativ doi metri adâncime, sub o placă de beton deasupra căreia era construit un WC. Petrică Captalan a fost omorât în 2008, după ce a fost lovit în cap cu o bâtă și îngropat imediat într-o groapă, la aproximativ un metru adâncime, deasupra cadavrului fiind pusă o placă din beton astupată cu pământ.

Sergiu Bahaian, calaul boschetarilor, cere indurerare de la judecatori, ca sa scape de inchisoare
Valentin Slepac și Adrian Grigoraș au recunoscut faptele comise și au susținut că au comis crimele la inițiativa lui Sergiu Băhăian, fiindu-le frică de acesta, potrivit anchetatorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat tupeu la asta criminalul asta,ucide cu premeditare dupa care fara sa ii pese deloc ca a omarat nishte oameni el consudera ca a facut destula pushcarie si vrea afara,se poate ma daca te duci sa luptzi in prima linie pentru Ukaineeni in razboiul cu rushi si cine shtie daca dupa razboiul asta supravietzuieshti eshti eliberat,altfel nu vad cum.
5
0
CE CREDETI CA S-A REABILITAT ACEST CRIMINAL??? NICIODATA...CRIMINALUL VA UCIDE MEREU...SA STEA LA INCHISOARE 50 ANI...DOAMNE AJUTA..
12
0
Bai, ala care dadea cu ciocanul in cap samsarilor, a scapat?
10
1
nu indurerare analfabetilor.
17
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515