REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Serialul "True Detective" va continua cu cel de-al cincilea sezon

Serialul "True Detective" va continua cu cel de-al cincilea sezon

A.F. 2 martie 2024 | 00:00 322

Serialul poliţist american "True Detective" va continua cu cel de-al cincilea sezon, a anunţat HBO joi, la doar câteva zile după difuzarea ultimului episod din sezonul al patrulea, în care rolurile principale au fost interpretate pentru prima oară de un duo feminin şi care a fost un mare succes prin prisma cotei sale de audienţă, informează AFP.

Serialul 'True Detective' va continua cu cel de-al cincilea sezon

Noile episoade vor fi regizate din nou de Issa Lopez, care s-a remarcat odată cu cel de-al patrulea sezon şi care a semnat un contract cu HBO şi platforma de streaming Max a grupului Warner Bros Discovery pentru a realiza "alte conţinuturi în exclusivitate", a anunţat postul TV american într-un comunicat.

HBO nu a precizat cine îi va juca pe cei doi detectivi de poliţie, care au fost schimbaţi în fiecare sezon după primul dintre ele, din 2014, când protagoniştii au fost actorii Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, ale căror interpretări au contribuit din plin la celebritatea acestui serial poliţist.

Revenit pentru sezonul 4 la începutul acestui an, cu o intrigă plasată în noaptea polară a Alaskăi şi având în centrul său un duo feminin alcătuit din Jodie Foster şi Kali Reis, o actriţă indigenă şi fostă campioană de box în Statele Unite, "True Detective" a fost un succes de audienţă, înregistrând 12,7 milioane de telespectatori în medie la nivel mondial, cel mai bun rezultat al serialului de la începuturile sale, potrivit HBO.

Pentru Jodie Foster, intervievată recent de AFP, cel de-al patrulea sezon s-a dorit a fi un fel de imagine în oglindă în raport cu primul sezon. "Cei doi băieţi erau în Louisiana: era cald, toată lumea transpira.... Exista acea claritate a acestei lumini brutale. Iar în cazul nostru, a fost exact opusul: două femei, în întuneric, în frig, la capătul lumii", a subliniat celebra actriţă americană.

Cele două femei investighează moartea misterioasă a opt oameni de ştiinţă care îşi desfăşoară activitatea într-o staţie de cercetare din Arctica, dar personajul jucat de Kali Reis este bântuit şi de uciderea unei femei indigene, o crimă rămasă neelucidată. Este vorba despre un subiect care se intersectează şi cu viaţa ei reală, actriţa fiind angajată în lupta împotriva violenţelor comise asupra femeilor indigene.

În timpul difuzării sale, sezonul 4 s-a confruntat şi cu o mini-psihodramă pe reţelele de socializare, după ce unul dintre scenariştii primului sezon, Nic Pizzolatto, care este în continuare unul dintre producătorii executivi ai serialului "True Detective", a distribuit pe reţelele de socializare câteva critici ale unor telespectatori la adresa scenariului.

Acele critici au fost comentate pe larg de presa americană de specialitate, iar Kali Reis a sfârşit prin a publica următorul mesaj pe reţeaua de socializare X: "Atunci când nu ai nimic pozitiv de împărtăşit, să arunci cu rahat în ceilalţi este noua tendinţă", citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016