REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Serviciul de Ambulanță își repară autospecialele la dealerul care ar fi vândut Dacia Spring cu defecte

Serviciul de Ambulanță își repară autospecialele la dealerul care ar fi vândut Dacia Spring cu defecte

Cristina BĂRBUCEANU 19 februarie 2023 | 00:00 3519

 Serviciul de Ambulanță Județean a organizat o licitație în vederea achiziției unei firme care să se ocupe de reparația autosanitarelor. Firma câștigătoare este Auto Haus Tudor SRL, aceeași care a fost acuzată de un client că i-a vândut o Dacia Spring care a început să se deterioreze la o lună după achiziționare.

Serviciul de Ambulanta isi repara autospecialele la dealerul care ar fi vandut Dacia Spring cu defecte

Achiziție cu multe cifre pentru repararea ambulanțelor

Orice mașină, după o anumită perioadă, are nevoie de reparații, chiar dacă mașina a fost cumpărată nou-nouță sau a fost second hand. Desigur, cu cât e mai des folosit un autoturism, cu atât are mai des nevoie de reparații. Ambulanțele nu sunt nici ele exceptate de la regulă. În acest sens, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a organizat o licitație cu titlul: „Servicii de reparare și de întreținere a autosanitarelor marca Renault aflate în garanție”, având ca obiectiv: „Servicii de reparare și de întreținere a vehiculelor și a echipamentelor aferente și servicii conexe pentru autosanitarele marca Renault aflate în garanție”, conform Caietului de sarcini. Valoarea totală a achiziției este de 206.961.49 RON, preț fără TVA.

Contractul a fost atribuit firmei Auto Haus Tudor SRL, care are sediul în Ovidiu. Dar, acest nume ne sună cunoscut și din alte considerente.

Auto Haus Tudor, implicată într-un scandal

Firma Auto Haus Tudor SRL a vândut, anul trecut, o mașină marca Dacia Duster Spring unui client, însă după   o lună de la achiziție a avut probleme.

Serviciul de Ambulanta isi repara autospecialele la dealerul care ar fi vandut Dacia Spring cu defecteAșa arăta Dusterul

Prima problemă a apărut la modul de încărcare, apoi la sistemul de frânare și, în cele din urmă, la spălătorie. Astfel, când șoferul a mers cu mașina la spălătorie, bucăți de vopsea au început să se desprindă de pe mașină. Desigur, dealerul auto s-a apărat la acel moment, spunând că de vină pentru toate acestea ar fi chiar clientul deoarece nu a respectat recomandările făcute de producătorii autoturismului.

Date despre Auto Haus Tudor SRL

Proprietarul firmei este Tudor Elena, societatea fiind înființată în 2005. În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 11.683.862 RON, profit de 79.162 RON și datorii de 5.788.052 RON. În același an, Auto Haus Tudor figura cu 48 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Așa arăta Dusterul"si in poza e un Spring he he .iesiti bre si din birourile alea
4
0
Pare a fi scrijelit de cineva , cu intentie , sau fara ,mie asa mi se pare. Toti soferii cam stiu cum arata locul in care vopseaua sare....acolo nu este deloc asa , parearea mea.
3
0
Un service reprezentanta dacia renault foarte ok
5
2
AUTO HAUS TUDOR este un service foarte profesionist cu personal calificat, oameni serioși care își fac treaba. Acolo îmi repar mașinile. Tot respectul.
8
1
Service Auto Haus Tudor este Ok. Personal amabil și profesionist. Sant dealer , nu fabrica!!! Pe cine au deranjat? Celor ce le doresc ,, binele” , sa aibă parte de ,,el”!
8
2
Iar stati la mana intinsa, analfabetilor. Cat v-a dat olteanu sa-l denigrati? Pai ce vina are el ca Spring-ul, livrat nou, s-a defectat? Scrieti de uzina Dacia, nu de Auto Hause, va tin cooalee ? Pomanagiilor!
11
0
Iar cersiti masini de ziua voastra?
8
0
Vb de spring și la o poza spui așa arată dusterul
7
0
Dar nu mai bine ar infinta iei o baza de reparati si nu ar mai plati manopera si sar face si economie ce parere aveti asa nu ar mai fi probleme nici cu spagi licitati.Si asa ar trebui sa faca toate institutiile statului servisuri propri cu contracte de livrare de piese direct de la uzine.
6
0
Pai mai Replica...dealerul prin definitie este un vanzator intermediar al unui fabricant de autoturisme. Fabricantul este cel care trebuie sa isi asume raspunderea pentru produsul care i-a iesit pe poarta ! De ce nu ati dat de pamant cu fabricantul adica Dacia ..daca tot sunteti asa destepti?
16
0
Buni și???? Ce e nașpa????
4
1
Si pe la Fit Gym se spala bani..
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510