REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sevil Shhaideh a fost achitată definitiv în dosarul Belina

Sevil Shhaideh a fost achitată definitiv în dosarul Belina

Andreea VREJOIU 21 februarie 2023 | 13:44 3600

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, din Constanța, a fost achitată definitiv în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu. Decizia a fost luată în cursul zilei de marți, 21 februarie a.c., de magistrații din cadrul Curții de Apel București. Vă reamintim că, magistrații se chinuie din noiembrie să se pronunțe în acest dosar, însă au amânat de mai multe luni pronunțarea, semn că nu erau hotărâți dacă să mențină decizia instanței de fond, aceea de achitare, sau să o condamne pe Shhaideh.

Sevil Shhaideh a fost achitata definitiv in dosarul Belina

În 2018, Direcția Națională Anticorupție a pus sechestru pe averea fostului vicepremier Sevil Shhaideh, din Constanța, trimisă în judecată pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în dosarul Belina. După ce expertiza cerută de procurorii anticorupţie a stabilit prejudiciul în dosar la aproape nouă milioane de lei, anchetatorii au pus sechestru pe bunurile inculpaţilor, pentru recuperarea pagubei aduse statului român, pe de o parte, şi Consiliului Judeţean Teleorman, pe de altă parte. Fostul vicepremier a contestat măsura sechestrului, însă magistrații au constatat temeinicia măsurilor asiguratorii luate față de constănțeanca Shhaideh, dar și față de ceilalți inculpați. Judecătorii au amânat de patru ori pronunțarea în acest dosar, ultimul termen stabilit, în vederea pronunțării verdictului, fiind pentru 21 februarie.

Sevil Shhaideh a fost acuzată că, în 2013, în calitate de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, a susţinut adoptarea unei Hotărâri de Guvern prin care Insula Belina şi Braţul Pavel al Dunării, din Teleorman, treceau de la Apele Române in administraţia Judeţului Teleorman. Ilegal, spun procurorii, pentru că trecerea se putea face doar prin lege. Ulterior, şeful Consiliului Judeţean Teleorman a închiriat terenul unei companii şi unei persoane fizice, la preţuri modice. SHHAIDEH SEVIL e acuzată de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, cu consecințe deosebit de grave.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O femeie cinstita si corecta achitata pe corecte
2
1
Jegurile din organizatia pesedista a lui nea Florea ala mort comenteaza la greu . O sa va bata Dumnezeu putregaiuri ce sunteti .Sa crapati in chinuri ,sa nu aveti parte nici voi si nici copii vostri de ce ati furat de la poporul asta .
2
1
individa este o hoata pesedista dovedita ce o plingi atata ? E sarcina de partid ? Si noi avem familii surori frati nepoti dar nu furam .
3
2
Ca asa e in tenis, pqrdon, politica!
1
1
isi mai cumpara turca o geanta de 20000 euro,mai face o casa de 2 mil euro.banii furati sint usor de cheltuit.dupa spaga la judecatorii melcilor,au ramas destule furaciuni in conturi!
5
3
6 ani de procese pentru ce, pt o achitare. Au chinuit 6 ani o mama, o sotie, o sora, o familie si pt ce, pt o achitare. Cata ura este in unii dintre noi.
1
8
Detinutele de la penitenciarul Targusor rasufla linistite. Nu mai vine Sevil sa le bata.
7
2
Iar ai luat o prin gingii
5
4
Si jale si doliu pt. jegurile hastagiste , dusmanii romanilor! Paradeala totala! Iorgule, ai arborat steagul la poarta.
8
8
bucurie mare printre jegurile pesediste
12
7
Cu peşti şi c***e adevarate nu cu politicieni falşi
9
2
Era de asteptat. Servilismul a costat-o destul de mult. Sper ca a tras o invatatura din toata aceasta tragi-comedie! Concluzie: Romanie plai bogat, tara de balada, tara de ...
13
5
Sa ma cac pe ea de țară ordinară
18
4
My niggers dont you get it. This politicians are working against US & EU. They dont want justice. They just wanna be nice to russia
8
4
Multă m**e dorim romaniai
8
5
inca o mweee luata de hastagistii rezistenti !!! hai fuga in strada ,poponarilor !!!!!!
13
14
Au loc foc focile! Rezistii, sorosistii, lbgtistii, hardvistii li s-au inrosit limba, la cate fecale au ingurcitat. Puneti-va ba hastagilor nenorociti , dusmani ai neamului romanesc furtunul rectal, sa mai eliminati fecalele cu viermi , ca v-ati inecat de atatea dejectii. Acum, hastagii aia de la DNA, alde Portocala trebuie paraditi, nu cu parul, ci cu dosare penale pt. abuz in serviciu. Sant 10 ani cand aceasta romanca a fost umilita, batjocorita, si-a pierdut jobul, i-a fost subrezita sanatatea,
7
21
Daca “expertiza a stabilit prejudiciul în dosar la aproape nouă milioane de lei” cum dracu a scapat ? HG prin care Insula Belina şi Braţul Pavel al Dunării, din Teleorman, treceau de la Apele r*mâne in administraţia Judeţului Teleorman este si pentru orice analfabet o dovada clara de abuz în serviciu; justitie corupta si subordonata clasei politice conducatoare - inca un exemplu intre multe altele; sunt putin curios sa vad cum arata cele 2 justificari ale instantei de fond si ale curtii de apel
22
7
au mai ciupit ceva de la capatana de oaie. Nu daduse destul. Iar tara asta e pierduta definitiv. Condusa de hoti securisti sub obladuirea hotilor din justitie. Multa mwie cu mult kkt !!! Sa va fereasca cel de sus de mania populara. Nu scapati nici in gaura de sarpe !!!
21
8
Mana dreapta a tartorului PORCstantinescu, pesedista DEVIL saideh, a fost ACHITATA de catre MA FIA psd care stapaneste " JUSTITIA " din romania !!! Partasa la JAFURILE DE MILIARDE DE EURO din teleormanul dragnist, DEVIL se vede acum ALBITA de catre MA FIE !!!
27
9
Au distrus o cariera, o familie.Justitia USR ista si a facut datoria
14
22
jos justitia corupta!luati.le banii hotilor!justitia ia banii de poma a,doar protejeaza hotii,coruptia,spaga. pina nu.i ia drequl si nu.i dam jos,nu scapam de coruptie si subdezvoltare in tara asta .shaideh,mori,sa te ia drequl de hoatza!!!!
26
9
Caracterul si buna crestere de acasa raman neschimbate la oamenii educati. ma bucur pentru ea ca a reusit sa-si demonstreze nevinovatia. Din pacate asa e la noi.
23
21
"Fostul vicepremier a fost achitata"? Tai-o la cartea de gramatica! Legat de aceasta doamna: Fizionomia spune multe despre o persoana. De ce este mereu incruntata? Vrea sa se arate serioasa, preocupata, competenta? Fata asta crispata nu o ajuta deloc.
15
12
Iar a-ți luat o prin gura trepadusilor... mancatori de dejecții umane
16
22
aici era vorba ca a ciordit, nu ca e ea un om deosebit la 15-16 ani cand ai cunoscut-o tu.
26
14
Am fost coleg cu Sevil. Sevil a fost premianta e un om deosebit. Iohanis a refuzat-o pe motive etnice. Chiar merita sa fie prima femeie Prim Ministru. Iohanis e din minoritatea germana si refuza alta minoritate asta chiar e paradox.
30
20
ca in tara asta n-o sa gasiti!
35
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510