REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sex pe plajă, fără inhibiții, în miezul zilei! Video

Sex pe plajă, fără inhibiții, în miezul zilei! Video

Marieta ȘTEFAN 15 iulie 2023 | 00:00 15921

Litoralul este considerat, de câțiva ani încoace, o zonă elitistă. Nu oricine are acces, în sensul că trebuie să îți permită bugetul ca să faci măcar plajă. Pentru că, trebuie să închiriezi un șezlong, să cumperi o băutură…iar acestea nu sunt deloc ieftine. Vremea a fost destul de capricioasă săptămâna aceasta, temperaturile fiind ori extrem de ridicate, ori mai scăzute în timpul ploilor și a furtunilor. Așa că unii dintre turiști au preferat să stea mai aproape de hotelul în care erau cazați, la piscinele special amenajate și dotate cu șezlonguri confortabile. Atât de confortabile, încât poți trage și un pui de somn. Dar, o pereche ”înfocată” i-a găsit altă întrebuințare.

Sex pe plaja, fara inhibitii, in miezul zilei! Video

În amiaza mare, iubăreții făceau sex sălbatic, în văzul tuturor. Și nu exagerăm când spunem sălbatic. Femeia se pare că era tare satisfăcută, deoarece scotea strigăte și îndemnuri la continuitate. Sau poate voia să atragă atenția asupra lor, să fie sigură că cineva le vede actul de bravură. Fără pic de jenă sau de rușine, au continuat minute în șir. La doi pași de ei, un alt turist închiriase un șezlong și era nevoit să stea cu spatele la ei.

La început nici nu și-a dat seama despre ce este vorba, dar, văzând că cineva filmează, și-a întors privirea și nu mai știa cum să reacționeze. Probabil că îi era rușine de rușinea lor. A rămas împietrit. Cei care vedeau scena au început să comenteze, destul de tare, vrând să le atragă atenția, dar iubăreții nu mai vedeau și nu mai auzeau nimic în jur, erau doar în lumea lor și și-au continuat activitatea lor solicitantă, ca și cum ar fi fost cel mai firesc lucru de pe pământ.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este în Romania
0
0
Pt cei ce fraternizati cu animalele alea: jeguri de oameni, scursuri ale Pamantului, nu meritati nicio mila, am toata scarba pt sufletele voastre chinuite
0
0
I a i a i a vrei si tu nebun o dar probabil esti naspa si nu vrea nimeni cu tine
0
0
S-a identificat face parte din ...ghici?SPP?S R I ? sau cine o fi ?
1
0
Dacă esti la fell deaia le ei apararea
2
0
Măi maidanez, fără nume care faci tu javre pe toată lumea,ești așa de "Om" încât nu îți scrii nici numele corectule,curajoși destia ca tine la toate wc-urile c a ca tu le!!! Frustrat care îți dai laba prin boscheti!
2
2
Cand dai labitza pe pornhub si ai la search public fucking si iti umplii bardahanu ala de burtoi infect de sloboz nu e bine ?
2
2
Terminat esti tu ma onanistule
1
3
cate javre pe aici le iau apararea. E terminata omenirea
12
3
Sa terminat corupția în r*mânia Dacă au băut un șpriț și au trecut la un wutay nau omorât oameni s-au simțit bine Decât sa se drogheze mai bine wuteze Cine filmeze e un labareze
9
16
Ce fac ceva rau? Parca voi nu faceti la fel…sigur a confundat cortul cu plaja…asta e alceva
10
16
Ce îmi plac comentariile la articole. In special cand e vorba de makkkeee.
11
7
Si daca si-o trag pe plaja ce ? Va frustreaza gandul ca femeile voastre dau p1zda in alta parte ? Poate e nevasta chiar unuia care comenteaza de-an pwlea
15
19
In primul rand, nu a stabilit nimeni ca aia doi sunt r*mâni. In al doilea rand, nisipul ala asa fin nu are cum sa fie din r*mânia.
17
8
E plină lumea de de-știa ca tine si ca aia care filmeaza!!Impotentule ne batut ce ești!Tu și cu aia care filmează sunteți acelasi c***t!Raule care ești numai fi nebun!
11
8
Bine zici. Niste drogati! Natia asta de romani e cea mai imputita de pe pamant. 90% sunt distrusi si analfabeti ! Restul de 10% nu au nicio sansa din cauza la rablele astea de oameni!
24
9
Ce comentarii de oameni rertardati. Pai in loc sa ziceti ca nu e ok, voi comentati de aia care filmeaza? Pai trebuie sa filmeze ma retardatilor, ca altfel cum demosntra la politie? Tara de c***t cu retardati care au c***t in loc de creier. Daca eram cu copilul si se futeau langa mine, imi beleau ei p**a. Lu ala ii taiam p**a si io bagam in gura, iar ei ii taiam tatele si le dadeam la caini. Bagamias p**a in voi de retardati. m**e ma retardatilor
29
7
Săraca asta vrea s-o futa saracul ăla!
9
5
Aia care filmeaza,este o nesatisfăcută,frustrată,care vroia să fie ea de n locul fetei !!"ia uite săraco" !
18
9
unii faceau sex si in ... televiziunea de doi lei ,erau filmati cu satisfactie de operatorul ...transexual!romanica educata si bine ...gestionata!
12
4
E m****a
7
4
are dreptate rex,aia care comenteaza s-a udat,s-ar arde si ea,cotcodaceste deja!oricum aia doi sint niste cretini,nu mai zic de ala care statea linga ei ....sa vedem,politia se sesizeaza?!
24
3
Sigur e la Statiune că sunt doi nesimțiți in uitati încentrul unor blocuri ,la dreapta betoate,în stânga betoane ,in fată betoane ,în spate betoane ....
12
5
Degeaba ne sculptăm moaca si corpul la cabinetele de înfrumusetare să părem oamenii perpecți dacă creierul este de maimuță de exemplu cele doua jeguri infierbântate
31
1
Asta care vorbește în film, asa s-ar ciocani și ea ca ii vine sa ii ia locul celei din filmare
27
4
Bine ii dai...potrivit sculament ai
12
7
Este dosar pentru dna asta. Exact de nivelul lor
16
4
Auuuoaleu ce-as vrea si eu sa fiu jumulita,,, Auuualeu
18
5
Ar fii vrut si tanti sa o ia de la " aoleu ce i da saracu"
27
5
Aia care filmeaza deja juisa si visa
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510