REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Sfântul Sinod judecă în 29 februarie "răzvrătirea" lui Teodosie

Sfântul Sinod judecă în 29 februarie "răzvrătirea" lui Teodosie

Mirela PASCAL 27 februarie 2024 | 10:14 3777

Arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie le-a cerut organizatorilor mitingului pentru recunoaşterea Mitropoliei Tomisului, care era programat sâmbătă după-amiază în municipiul Constanţa, să renunţe la demersul lor. Cererea lui a venit după anunțul că va fi judecat de Sfântul Sinod al BOR pentru „tulburarea păcii din viața Bisericii”, „răzvrătire” și „indisciplină”, pentru că a insistat în repetate rânduri pentru ridicarea Arhiepiscopiei Tomisului la rang de mitropolie, deși nu îndeplinește criteriile.

Sfantul Sinod judeca in 29 februarie 'razvratirea' lui Teodosie

Sinodul Bisericii Ortodoxe Române se reuneşte în şedinţă în 29 februarie. Una din teme va fi şi "încălcarea ordinii statutare a Bisericii şi tulburarea păcii din viaţa Bisericii şi a societăţii prin acte de răzvrătire, indisciplină şi presiune publică" de către arhiepiscopul Tomisului, Teodosie.

Cums una indemnul luiTeodosie! “Având în inimă dragostea pentru pace, Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, îi îndeamnă pe organizatorii mitingului de sâmbătă să preschimbe marşul în procesiune şi înflăcărarea în rugăciune, prin renunţarea la întrunirea planificată. Înaltpreasfinţitul îi aşteaptă pe toţi la Sfânta Liturghie pe care o va oficia, alături de mai mulţi arhierei, preoţi şi diaconi la Biserica Sfântul Haralambie din Constanţa, cu ocazia prăznuirii hramului, mâine, 10 februarie, începând cu orele 7.30”, au transmis reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului, într-un mesaj pe pagina de Facebook.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El se inchina banului, e singurul lui zeu. Daca exista in iad, sigur va ajunge acolo. Mita la Scaraotchi nu exista....
0
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!
4
2
Nu se găsește niciunul mai coios prin silozul Marelui Alb să-l dea pe prostanul ăsta de Șpagoveanu afară, la pensie? Că mănîncă prea mult c****t și cam trebuie internat la psihiatrie...
6
3
Marele alb mafiotul mafiotului judeca mafiotii mai mititei ca re nu dau taxa de protectie
1
4
Acest uns al lui Doamne-Doamne, indeparteaza tinerii de biserica in favoarea interesului si orgoliului unei msingure persoane...PUNCT
7
3
arestati odata prea spagarul! a devenit gretos!
9
3
Asta deja se crede mitropolit ,ca se autuintituleaza IPS,ghiozdanul si la Poarta Alba si pentru uzurpare de calitati
14
3
stie ca o sa-i s**a ciorapii lu nenea asta. Cred ca nu stiti cine sta in spatele lui.
2
3
TEODOSIE, CRED CA AR TREBUIE SA I SE DEA DEMISIA DIN FUNCTIA DE IERARH. DE 23 DE CAND NASTASE I-A DAT FUNCTIA DE ARHIEPISCOP CU BINECUVANTAREA FOSTULUI PATRIARH MOS TOADER. CITITI CARTILE PREOTULUI BUGA PENTRU DETALII. NU A CTITORIT O BISERICA, IN SCHIMB LA SUCEAVA IN SATUL NATAL ARE DITAMAI HOTELUL DE LUX. INTREB SI EU PE CINE MAI REPREZINTA DUMNEALUI?! SALARIU DE 5000 E SI BATJOCURA PE CARCA CLERULUI DIN CONSTANTA!!? MI SE PARE CULMEA TUPEULUI SA TE AVANSEZE PATRIARHUL LA RANGUL DE MITROPOLIT DOAR DIN SIMPLU MOTIV CA VOR CREDINCIOSI... CONSTANTA CA SI ALTE JUDETE DIN ROMANIA ARE PROBLEME CU DUIUMUL .DUMNEALUI II MAI LIPSESTE SI SCAUNUL DE MITROPOLIT CA SA SE PLIMBA CU S CLASSUL MAYBACH CA SA SE SIMTA INALTA FATA BISERICEASCA EXCEPTIONAL!! RUSINE BOR PENTRU ASEMENEA SPECIMENE DE IERARHI..!!
13
3
Sfântul Sinod va decide corect!
8
0
Ar trebui invitat si ambasadorul sau portarelul de la ambasada rusiei, care batjocoreste constant Romania prin limbaj sovietic, adica de cotet, pentru ca ambasada rusnaca il sustine pe snagovean si el pe rusi. O sustinatoare a snagoveanului, in cele rele, nu in credinta si corectitudine, madam sosoaca, sau ,,balena-baliverna", este in mare stramtoare as zice, acum, cand a scos la taraba, relatia cu sotul!! Nu cred ca snagoveanul o face de capul lui, sigur are umbre securistice si sovietice in spate... se leaga multe!
10
2
Cam multi pagani prin comentarii. No mama? No papa?
4
9
MULTA MWYE CU KkAT SHPAGOVEANULUI SPURKAT!!
14
8
@Sorin. Nu e a lui, stai linistit i.a puso la dispozitie unul din patronii de la Royal
6
1
Asteptam sa dati si hotararea finala ca de titluri pompoase cu Teodosie ne.am saturat
16
3
Cum ti-ai cumperat mercedes S classe din cutia milei de 150000 euro? Masina care pierde 20000 euro pe an la pret, consuma 14 litri si e scumpa intretinerea...Din ce bani iti permiti asemenea luxuri?
19
8

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436