REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Shadow vinde droguri în zona liceului Pedagogic

Shadow vinde droguri în zona liceului Pedagogic

Replica API 2 februarie 2022 | 22:22 524

Un tânăr a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a vrut să se cazeze alături de niște amici într-un apartament din zona Universitate și a deranjat liniștea și ordinea publică. Polițiștii au ajuns la fața locului, iar la un control corporal s-a găsit asupra acestuia canabis. Acum a fost condamnat la amendă penală, iar din audier s-a aflat că acel canabis provenea de la un tip cunoscut ca Shadow, care își ”face veacul” în zona liceului Pedagogic.

zona liceului Pedagogic

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 27 ianuarie anul curent, au dat sentința într-un dosar de consum ilicit de droguri. Astfel, inculpatul, fiind vorba de un tânăr, a fost condamnat la amenda penală de 2.500 lei (100 zile amendă x 25 lei/zi-amendă) pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.

Potrivit datelor din anchetă, totul a început într-o noapte, când, în jurul orei 22.48, organele de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost dirijate de către Dispeceratul Secției 2 Poliție să se deplaseze în zona Universitate din municipiu, la Mava Residence, unde s-a sesizat faptul că mai multe persoane vor să se cazeze în aceeași cameră, tulburând liniștea celorlalte persoane cazate. Deplasându-se la locul indicat, organele de poliție au legitimat persoanele indicate de recepționerul Mava Residence.

zona Mava Rezidence

Shadow vindea droguri în zona liceului Pedagogic

În urma controlului corporal efectuat, organele de poliție au găsit asupra unuia dintre ei (inculpat în cauză – n.r.) un pachețel învelit în folie de plastic, ce conținea o substanță vegetală de culoare brun-verzuie, un grinder cilindric, cu înălțime de aproximativ 5 cm și diametrul 3 cm, de culoare mov, un număr de 3 pachețele mici învelite în folie de plastic, ce conțineau substanță vegetală brun-verzuie și o țigaretă confecționată artizanal, ce conținea substanță vegetală, despre care susnumitul a declarat că le-a cumpărat de la o persoană pe care o cunoaște sub pseudonimul ”Shadow”, din zona liceului Pedagogic, contra sumei de 200 lei.

Cele 4 pachețele mici învelite în folie de plastic, ce conțineau substanță vegetală brun-verzuie, grinderul cilindric, cu înălțime de aproximativ 5 cm și diametrul 3 cm, de culoare mov și țigareta confecționată artizanal, ce conținea substanță vegetală au fost ridicate, ambalate în trei plicuri de hârtie, de culoare albă, sigilate cu prin aplicarea ștampilei Secției 2 Poliție Constanța.

Acum, cel mai probabil, în cauză urmează să se judece apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303