REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Shakira l-a ironizat, din nou, pe Gerard Pique

Shakira l-a ironizat, din nou, pe Gerard Pique

Valentina CAMARA 16 februarie 2023 | 00:00 268

Shakira nu a uitat nici de Ziua Îndrăgostiților suferința cauzată de infidelitatea lui Gerard Pique, așa că l-a ironizat, din nou, într-un videoclip devenit viral pe Instagram, în timp ce fostul fotbalist nu ezită să se afișeze cu noua parteneră.

Shakira l-a ironizat, din nou, pe Gerard Pique

În ultima perioadă, Shakira nu a ezitat să își ironizeze fostul iubit, mai ales după ce Gerard Pique și Clara Chia Marti s-au tot afișat împreună.

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, celebra artista a postat un mesaj cu subînțeles la adresa fostului partener.

Shakira, o nouă ironie la adresa lui Gerard Pique

Pe Instagram, artista a postat un videoclip în care este surprinsă în timp ce dă cu mopul, iar pe fundal se aude melodia „I might kill my ex (S-ar putea să îmi ucid fostul)”.

Ulterior, Shakira interpretează câteva versuri, făcând, astfel, referire la Gerard Pique. În mai puțin de două ore de când videoclipul a fost postat, a strâns peste 900.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Nu este pentru prima dată când Shakira își ironizeze fostul iubit, căci, în luna ianuarie, i-a dedicat o melodie în care își critică pe Gerard Pique.

Gerard Pique și Clara Chia Marti nu își mai ascund relația

În urmă cu doar câteva săptămâni, fostul fotbalist a postat o imagine alături de actuala iubită, semn că nu se mai ascund, deși Shakira nu a ratat momentul și a ironizat-o, din nou, pe tânără.

Între cei doi este o diferență de 12 ani, iar celebra artistă ar fi aflat de infidelitatea partenerului după ce ar fi găsit un borcan de gem în frigider, abia întoarsă din călătorie.

În plus, cele două s-ar fi cunoscut înainte să se afle de relația interzisă cu actuala iubită, pentru că lucra la firma deținută de fostul fotbalist.

    „Shakira o cunoștea pe Clara, dar o considera o stagiară în firmă. De aceea a durut-o atât de tare când a aflat că Pique a înșelat-o cu ea. A fost o surpriză totală. Shakira o cunoștea și o numea mironosiță”, notează presa internațională, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303