REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Shakira, lovitură dură din partea familiei lui Gerard Pique!

Shakira, lovitură dură din partea familiei lui Gerard Pique!

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 00:00 498

Shakira a primit o lovitură dură din partea, fostului partener, Gerard Pique. Tatăl fotbalistului a decis s-o dea afară pe artistă din casa de la Barcelona, iar aceasta a primit un termen de 30 de zile.

Shakira, lovitura dura din partea familiei lui Gerard Pique!

Scandalul dintre Shakira și Gerard Pique nu se termină, asta pentru că artista a primit o lovitură dură din partea fostului partener prin intermediul tatălui. În ultima perioadă cântăreața a scos melodii prin care "l-a înțepat'' pe fotbalist, însă acesta lui dă o lovitură neașteptată.

Shakira a fost dat afară de tatăl lui Gerard Pique

Gerard Pique a luat o decizie neașteptată, asta pentru că deși are doi băieți cu Shakira, acesta a hotărât să plece din casa de la Barcelona și să locuiască alături de copii, tatăl său, dar și fratele în Miami.

Gerard Pique a reușit să facă acest lucru cu ajutorul tatălui său, deoarece potrivit jurnaliștilor spanioli, casa se află în proprietatea unei firme care îl are administrator pe Joan Pique. Jurnaliștii susțin că vila artistei și a lui Gerard Pique a fost vândută de această firmă către altă persoană.

Shakira are termen de 30 de zile

Locuința a fost vândută, astfel că Shakira trebuie s-o părăsească până la data de 30 aprilie. Cântăreața a primit înștiințare o notificare scrisă pe data de 13 martie. În notificare se arată că dacă artista depășește termenul de 30 de zile atunci va fi nevoită să achite anumite despăgubiri.

”Avem o responsabilitate, noi, cei care suntem părinți, să ne protejăm copiii. Fiecare e responsabil pentru deciziile lui. Simt că nu trebuie să mai vorbesc despre acest subiect. Vreau doar să fie bine copiii mei. Am avut mereu o relație apropiată cu băieții mei. Eu încerc să iau cele mai bune decizii pentru mine și copiii mei”, a mărturisit starul, potrivit radio RAC, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303