REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Shakira nu știe cum să mai scape de Tom Cruise. Artista îl roagă să o lase în pace

Shakira nu știe cum să mai scape de Tom Cruise. Artista îl roagă să o lase în pace

A.F. 25 mai 2023 | 00:00 577

Shakira „îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace", în contextul în care susține că este „disperat" să se întâlnească cu ea. Au existat speculații despre o posibilă idilă între actorul Tom Cruise și cântăreață, după ce au fost văzuți împreună la un eveniment de Formula 1 la începutul acestei luni.

Shakira nu stie cum sa mai scape de Tom Cruise. Artista il roaga sa o lase in pace

Shakira nu ar fi deloc interesată să aibă o relație cu Tom Cruise, în ciuda zvonurilor despre cei doi care au circulat în ultimele săptămâni. Au existat speculații cu privire la posibilitatea ca Shakira, în vârstă de 46 de ani, și Tom, în vârstă de 60 de ani, să se întâlnească de când au fost văzuți împreună la Formula 1 Grand Prix de la Miami, la începutul acestei luni, potrivit mirror.co.uk.  

Recent, s-a zvonit că Tom Cruise era „extrem de interesat să o urmărească” pe Shakira și că era „disperat” să se întâlnească cu vedeta, deși se pare că aceasta este concentrată pe familia ei, mai degrabă decât să se întâlnească cu cineva în acest moment.

Iar acum s-a speculat că Tom Cruise a fost amețit când a întâlnit-o pe cântăreața, care a anunțat că s-a despărțit de soțul ei Gerard Piqué anul trecut. Revista Heat susține că ea l-a „implorat să nu mai flirteze cu ea”, citând o sursă, care a făcut alte comentarii despre interacțiunea dintre cei doi în această lună.

S-a raportat că cele două celebrități se cunosc vag de ani de zile, dar nu au petrecut timp împreună într-un cadru relaxat până la Grand Prix-ul din această lună.  

Sursa a sugerat că Tom a fost amețit atunci când a întâlnit-o pe Shakira acolo, adăugând că a fost similar cu modul în care s-a comportat atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu Katie Holmes, acum fosta sa soție.  

„A plecat convins că au avut o conexiune reală pe care trebuiau să o dezvolte”, a spus sursa. Se presupune că Tom a vorbit cu prietenii despre asta, dar se pare că Shakira nu are aceeași părere.

Sursa a spus că Shakira era pur și simplu prietenoasă și poza pentru fotografi cu Tom, iar în clipa următoare el o descria aparent ca fiind „femeia visurilor sale”.  

Potrivit sursei, situația ar fi fost prea mult pentru Shakira, care de atunci ar fi trebuit să se confrunte cu întrebări legate de faptul că se întâlnea cu Tom. Sursa a adăugat: „Ea nu vrea să îl facă de râs sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei – era doar prietenoasă. Este flatată, dar nu este interesată”.  

S-a afirmat că acest mesaj a fost împărtășit politicos lui Tom, care, potrivit sursei, nu renunță la ideea de a găsi din nou dragostea, în ciuda faptului că Shakira nu ar fi fost interesată.

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație Shakira și Gerard Pique formau un cuplu din anul 2010 și împreună au doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu sunt căsătoriți, pentru că artista nu și-a dorit să facă acest pas. Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud. „Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768