REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Shakira, poreclită de iubita lui Gerard Pique

Shakira, poreclită de iubita lui Gerard Pique

Valentina CAMARA 28 aprilie 2023 | 00:00 506

Conflictul dintre Shakira și Clară Chia Marti pare că nu se mai termină, căci, la mijloc este chiar Gerard Pique. În timp ce Shakira face progrese mari în carieră, după ce a fost desemnată prima „Femeie latină a anului” de la Billboard, în urmă cu câteva zile, noua iubită a fostului fotbalist de la Barcelona se preocupă de poreclele pentru cântăreața columbiană. Recent, Shakira a fost, din nou, poreclită de iubita lui Gerard Pique.

Shakira, poreclita de iubita lui Gerard Pique

Chiar dacă au trecut câteva luni bune de când Shakira și Gerard Pique și-au spus "adio", iată că între cele două femei din viața fostului fotbalist securea războiului e departe de a se termina.

Cum a fost numită Shakira de iubita lui Gerard Pique

După ce Shakira a poreclit-o "musca moartă" pe Clara Chia Marti, tânăra pentru care Gerard Pique a lăsat-o după 12 ani de relație și doi băieți împreună, acum aceasta îi dă replică cântăreței columbiene.

Și, Clara Chia Marti nu i-a pus doar o singură poreclă artistei, ci trei astfel de nume. Conform presei internaționale, actuală iubită a lui Gerard Pique râde deseori de Shakira împreună cu prietenele sale.

Astfel că, partenera fostului fotbalist de pe pe "Camp Nou" îi spune columbiancei "baba", "vrăjitoarea" și chiar "menopauza", iar toate trei par să aibă legătură cu faptul că, față de ea, Shakira este cu 22 de ani mai în vârstă.

Shakira, desemnată prima „Femeie latină a anului” de la Billboard

Shakira are toate motivele de bucurie. Cântăreața columbiană va fi premiată ca Femeia Anului de la Billboard. Acest evenioment, prezentat de Ivy Queen și Jacqueline Bracamontes în onoarea femeilor latino din muzică, va fi înregistrat la Watsco Center din Miami la data de 6 mai și va fi difuzată pe data de 7 mai.

De-a lungul carierei sale în industria muzicală, artista de origine columbiană a câștigat mai multe premii Latin Grammy. Acestea i-au adus cântăreței, titlul de cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile. Și, asta nu este tot pentru că Shakira este cea mai vândută artistă feminină din toate timpurile, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303