REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami. Fratele artistei a sărit să-l bată pe fostul fotbalist

Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami. Fratele artistei a sărit să-l bată pe fostul fotbalist

A.F. 6 mai 2023 | 00:00 409

Shakira s-a mutat în Miami cu cei doi băieți ai săi, după ce Gerard Pique a părăsit-o pentru Clara Chia Marti. Între artistă și fostul fotbalist a izbucnit un scandal, iar fratele ei a sărit să-l bată pe acesta.

Shakira si Gerard Pique s-au certat in Miami. Fratele artistei a sarit sa-l bata pe fostul fotbalistfoto: Hepta

Recent, Shakira anunța că părăsește definitiv Barcelona, după ce s-a despărțit de Gerard Pique. Cântăreața s-a mutat în Miami alături de cei doi băieți ai săi, unde a dorit să înceapă o viață nouă și să stea departe de fostul partener.

Pique a plecat miercuri, 26 aprilie, la Miami pentru a se întâlni cu copiii lui. El a călătorit fără iubita sa, Clara Chia, deși, scrie sport.es, Shakira nu ar fi avut o problemă ca aceasta să-l însoțească.

Când a ajuns acolo, între fostul fotbalist și Shakira ar fi izbucnit o cearta, iar fratele cântăreței ar fi sărit în apărarea ei. Între cei doi bărbați ar fi avut loc o bătaie, iar Poliția a intervenit pentru a aplana conflictul.

„Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a declarat Verónica Bastos, citată de Mundo Deportivo.

Fosta iubită a lui Gerard Pique a cerut ca cei doi băieți ai săi să nu fie urmăriți pe stradă de către jurnaliști, astfel ca micuții să ducă o viață normală. De asemenea, ea a subliniat că Milan și Sasha au trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce tatăl lor le-a părăsit mama pentru Clara Chia Marti.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani, iar fostul fotbalist are deja o relație cu o studentă în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti. Cântăreața a suferit enorm în urma despărțirii de tatăl copiilor ei și l-a umilit în melodiile sale recent lansate.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în vara anului trecut, după ce a aflat că fostul fotbalist avea o relație în paralel cu o studentă din Barcelona. În interviul pe care l-a acordat jurnalistului mexican Enrique Acevedo, de la Televisa, cântăreața a spus tot ce avea pe suflet.

„Fiul meu mi-a zis: «Mami, trebuie să faci ceva cu Bizarrap, este un zeu în muzica din Argentina!» Sunt chiar în mijlocul unei dezbateri din cauza acestei melodii. Fiul meu mi-a făcut cunoscută muzica lui Bizarrap. (…) Am invocat faptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, pentru a forma o familie. Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă”, a mai afirmat Shakira, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768