REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Shakira, un nou record! A fost desemnată prima „Femeie latină a anului” de la Billboard

Shakira, un nou record! A fost desemnată prima „Femeie latină a anului” de la Billboard

Valentina CAMARA 26 aprilie 2023 | 00:00 386

După despărțirea de Pique, Shakira bifează record după record. De această dată, vedeta a fost desemnată prima „Femeie latină a anului” de la Billboard. Artista, care a vândut peste 95 de milioane de discuri în întreaga lume, va fi premiată la gala muzicală care va fi găzduită de Ivy Queen și Jacqueline Bracamontes luna viitoare, pe 7 mai.

Shakira, un nou record! A fost desemnata prima „Femeie latina a anului” de la Billboard

După despărțirea dureroasă de tatăl copiilor ei, Shakira bifează o altă realizare incredibilă pe lista ei. Diva a fost desemnată ca fiind Femeia Anului de la Billboard, la prima gală care se va desfășura pe data de 7 mai 2023.

Shakira a fost desemnată prima „Femeie latină a anului” de la Billboard

Shakira va fi premiată ca Femeia Anului de la Billboard. Gala, prezentată de Ivy Queen și Jacqueline Bracamontes în onoarea femeilor latino din muzică, va fi înregistrată la Watsco Center din Miami pe data de 6 mai și va fi difuzată pe data de 7 mai.

Dacă pe plan sentimental anul care a trecut nu a fost deloc unul bun pentru Shakira, deoarece artista s-a despărțit de tatăl copiilor ei, după ce acesta a înșelat-o, pe plan profesional a avut un an uimitor. A lansat mai multe melodii care au bătut recorduri, inclusiv „Music Sessions #53”, care a făcut-o prima femeie care a pătruns în top 10 Billboard cu o piesă în limba spaniolă.

De-a lungul carierei sale, Shakira a câștigat mai multe premii Latin Grammy și a devenit unul dintre cel mai bine vânduți artiști din toate timpurile. De asemenea, Shakira este cea mai vândută artistă feminină din toate timpurile.

Artista a spus că se simte onorată pentru premiul pe care îl va primi.

Shakira, mesaj tranșant pentru mass media

La scurt timp după ce s-a mutat în America, Shakira a scris un mesaj pe Twitter, prin intermediul căruia a cerut să le fie respectată intimitatea copiilor ei, Milan și Sasha.

„În această perioadă de schimbare în viața mea ca personaj public, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în jurul meu și al familiei mele.(...) Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au îndurat un an foarte greu, suferind hărțuiri necontenite și persecuții fără alinare din partea paparazzilor și a mai multor instituții de presă din Barcelona. Implor mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. (...) Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la intrarea și ieșirea din școala lor, să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare și recreative, așa cum a făcut mass-media la Barcelona.”, a fost o parte a mesajului transmis de Shakira pe Twitter, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303