REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Sharon Stone, despre scena din „Basic Instinct” care a făcut-o celebră

Sharon Stone, despre scena din „Basic Instinct” care a făcut-o celebră

Valentina CAMARA 13 martie 2023 | 00:00 1039

Sharon Stone a vorbit despre prețul pe care l-a plătit pentru celebra scenă din filmul „Basic Instinct”. Celebra actriță a pierdut una dintre persoanele pe care le iubea cel mai mult. Rolul jucat de Sharon Stone în „Basic Instinct” a făcut-o celebră, dar prețul plătit de actriță a fost foarte scump. Producătoarea de film americană a pierdut custodia copilului său, în 2004, pentru scena în care s-a așezat, lasciv, picior peste picior. Fiul actriței avea doar patru ani când a fost îndepărtat de lângă mama sa.

Sharon Stone, despre scena din „Basic Instinct” care a facut-o celebra

„Am pierdut custodia copilului meu. Când judecătorul mi-a întrebat copilul: «Ştii că mama ta joacă în filme despre sex?». Acest fel de abuz din partea sistemului… Era pus la îndoială ce fel părinte eram pentru că am făcut acel film”, a mărturisit Sharon Stone. Roan este fiul actriței din căsnicia cu Ron Bronstein. Este important de precizat că băiatul fostului cuplu a fost adoptat în anul 2004. La doar patru ani distanță cei doi au divorțat, iar instanța a decis ca Roan să rămână lângă tatăl său.

Sharon Stone s-a confruntat cu tulburări, după pierderea custodiei

„A fost o scenă de nuditate care a durat o fracțiune de secundă. Iar eu am pierdut custodia copilului din cauza asta”, a mai spus actrița americană. Stone a mai adăugat că a fost tratată „brutal” de instanța de judecată, ținând cont de cât de multe scene de acest gen sunt acum televizate. În plus, pierderea custodiei a reprezentat un șoc puternic pentru actriță.

Ea a ajuns la spital pentru că s-a confruntat cu tulburări ale ritmului cardiac. „Am pierdut custodia copilului meu. Am ajuns într-o clinică. Când spunem că sunt lucruri care ne frâng inima, acest lucru chiar mi-a frânt inima”, a mai povestit actrița în timpul unui podcast. Sharone Stone a mai adăugat că această experiență a fost traumatizantă pentru ea și a decis să evite filmele cu scene sexuale în următorii ani de la eveniment.

De-a lungul carierei actrița a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă („The Practice”), în 2004, dar şi un Glob de Aur în 1995, pentru prestația din „Casino”. Rolul din acest film i-a adus și o nominalizare la Oscar, potrivit BBC, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303