REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sharon Stone face dezvăluiri spectaculoase după ce a pierdut milioane de dolari

Sharon Stone face dezvăluiri spectaculoase după ce a pierdut milioane de dolari

A.F. 15 iulie 2024 | 00:00 573

Sharon Stone a povestit cum „au profitat" de ea oamenii, din punct de vedere financiar, când se recupera după accidentul vascular cerebral aproape fatal. Starul din Basic Instinct a suferit un accident vascular cerebral în 2001 care a dus la o hemoragie cerebrală de 9 zile, ceea ce a obligat-o să se îndepărteze de Hollywood timp de 7 ani, cât timp s-a recuperat.

 Sharon Stone face dezvaluiri spectaculoase dupa ce a pierdut milioane de dolariSharon Stone

„Oamenii au profitat de mine în acea perioadă", a declarat actrița pentru The Hollywood Reporter: „Aveam 18 milioane de dolari economisiți, dar când m-am întors, din contul meu bancar totul dispăruse. Frigiderul meu, telefonul meu - totul era pe numele altor persoane. Nu aveam niciun ban".

Actrița în vârstă de 66 de ani a spus că, în loc să se simtă supărată, a ales să se concentreze pe aspectele pozitive.

„Am decis să rămân prezentă și să renunț. Am decis să nu mă agăț de faptul că sunt bolnavă sau de orice amărăciune sau furie", a spus ea: „Dacă muști din sămânța amărăciunii, nu te părăsește niciodată. Dar dacă ai credință, chiar dacă acea credință este de mărimea unui bob de muștar, vei supraviețui. Așadar, acum trăiesc cu bucurie”.

Stone a spus că accidentul vascular cerebral i-a schimbat modul de funcționare a creierului: „Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp. Am avut o experiență de moarte și apoi m-au adus înapoi".

Stone a mai declarat că medicii au crezut că „se preface". Ea spunea, anul trecut, pentru Vogue: „Au ratat prima angiografie și au decis că mă prefăceam. Prietena mea cea mai bună i-a convins să-mi facă o a doua angiografie și au descoperit că am avut o hemoragie cerebrală și că artera vertebrală era ruptă. Aș fi murit dacă m-ar fi trimis acasă".

Actrița a declarat că ia medicamente zilnic pentru a face față bâlbâielii și problemelor grave ale creierului. Stone nu a împărtășit detalii despre hemoragia sa cerebrală timp de mai mulți ani, deoarece era îngrijorată de reacția publicului. Ea este acum membru al consiliului de administrație al Fundației Neurologice Barrow din SUA, care tratează „afecțiuni devastatoare ale creierului și coloanei vertebrale", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A tras prea mult pe nas.
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510