REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Shirley Manson, solista Garbage: „Mi-am făcut nevoile în mâncarea unui fost iubit care mă înșela!”

Shirley Manson, solista Garbage: „Mi-am făcut nevoile în mâncarea unui fost iubit care mă înșela!”

A.F. 15 octombrie 2022 | 00:00 413

Shirley Manson, 56 de ani, este solista legendarei trupe de rock alternativ Garbage. Tradus, numele formației înseamnă „gunoi”, iar pentru Shirley e reprezentativ, întrucât artista nu accepta mizerii în viața ei. Altfel, se răzbună crunt.

Shirley Manson, foto: Facebook

Avea 18 ani când și-a pedepsit iubitul

Într-un interviu acordat The Guardian, Shirley Manson a vorbit despre muzica și atitudinea ei, dezvăluind și unele aspecte mai puțin cunoscute din viața artistei.

La 18 ani, de exemplu, când a aflat că iubitul de la acea vreme o înșela, Shirley i-a pregătit o porție de lapte cu cereale și... și-a făcut nevoile în bol!

„Am defecat în cerealele lui cu lapte servite la micul dejun. Nu mi-e rușine, ci sunt chiar mândră de gestul meu. O bună prietenă mi-a povestit că iubita ei o înșela și a procedat la fel. Mi-a povestit că în timp ce se scremea s-a gândit la mine. Recomand oricui vrea să se răzbune să procedeze identic. Îți dă un sentiment de putere și amuzament”, a povestit Shirley Manson sursei citate.

Artista este născută în Scoția, dar trăiește în SUA. Este cântăreață și actriță, apărând în seria „Terminator: The Sarah Connor Chronicles”. Din 1994, Shirley Manson este vocalista trupei Garbage, fiind și compozitoare.

„Nu a fost piesa mea favorită, dar în ultimii ani m-am îndrăgostit de „Only Happy When It Rains”, pentru că ne reprezintă ca trupă, într-un mod armonios. Împărțim aceeași calitate de a fi capabili să evadăm din negura existențială. De fiecare dată când am avut câte o cumpănă, simțul umorului și capacitatea de a ne trage energia din eșecuri ne-a determinat să aspirăm la mai bine și să fim mult, mult mai buni”, a explicat Shirley Manson, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510