REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Show 3 Sud Est, de 8 martie, cu soțiile de față, în Mamaia! Video

Show 3 Sud Est, de 8 martie, cu soțiile de față, în Mamaia! Video

Replica API 10 martie 2022 | 23:56 2164

Petreceri pe cinste au avut loc de 8 martie, în prima noapte fără restricții în localurile din Constanța. Însă, doar într-unul au răsunat ritmurile trupei 3 Sud Est, una dintre cele mai îndrăgite formații din România. Membrii trupei au acordat un interviu, în exclusivitate, cotidianului Replica, în cadrul căruia au vorbit despre proiecte, despre viața din spatele scenei, dar ne-au dezvăluit și secretul longevității.

Nu există român care să nu fi ascultat măcar o piesă a celor de la 3 Sud Est. ”Amintirile mă chinuiesc”, ”Te plac”, ”De ziua ta” sunt cele mai cunoscute, piese care au răsunat la toate posturile de radio și la TV, în urmă cu peste 15 ani. Au răsunat și marți, 8 martie, în localul Harlequin din Mamaia. Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au încins atmosfera și ne-au întors în timp cu vreo 20 și ceva de ani. Și, cum a fost o zi specială, constănțenii nu aveau cum să nu o petreacă alături de soțiile lor, prezente la eveniment.

Membrii trupei 3 Sud Est ne-au acordat un interviu, în exclusivitate, în back stage, în cadrul căruia au vorbit despre proiecte, ne-au dezvăluit secretul longevității, dar și cele mai grele momente din cariera lor.

Duță: ”Privind bărbații din sală, există două variante: ori sunt geloși, ori foarte posesivi

”Salutăm spectatorii Replica. La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor! Și soțiile noastre sunt în public, era normal să le luăm cu noi, fiind Ziua Femeii”, a spus Laurențiu Duță.

Întrebați care este secretul longevității, năvodăreanul a răspuns: ”Noi vom rezista atât timp cât publicul ne dorește și cât timp participă la concertele noastre. Când vom avea cinci spectatori în sală promitem să plecăm”, a răspuns Duță, care nu ezitat să facă și glume pe seama bărbaților care s-au aflat în public. ”Privind bărbații ce se află în seara asta în sală, există două variante: ori sunt geloși, ori foarte posesivi. În timpul spectacolelor, la Constanța mai vedem prin sală familia, prietenii, cunoscuții”. Mihai Budeanu : ”Suntem tineri, frumoși, talentați și ne dorim foarte mult să stăm cât mai mulți ani pe scenă. Acesta este imboldul care ne dă foarte multă viață, să mergem mai departe”, a spus, al rândul său Mihai Budeanu, extrem de bucuros că… a scăpat de pandemie. ”Astăzi, pe 8 martie, toate restricțiile s-au dus. De mâine vreau să respirăm altfel. Un mesaj pozitiv pentru umanitate, țară: de mâine suntem liberi”.

VIDEO:

Ce fac membrii trupei când nu sunt pe scenă : ”Când membrii trupei 3 Sud Est nu sunt pe scenă, sunt acasă, își duc copii la școală, suntem casnici, mai mergem la repetiții, la studio la Laur”, a spus Budeanu.

Care au fost cele mai dificile momente din cariera lor? ”Am avut două perioade dificile, perioada când ne-am separat șase ani de zile, și am mai avut o perioadă când am fost în proces cu o fostă casă de discuri și vreo doi ani de zile a fost destul de greu. Și perioada pandemiei, a fost cea mai grea”, a mărturisit Duță.

În încheiere, Laurențiu Duță a transmis și un mesaj urmăritorilor Replica: ”Urmăresc Replica și citesc adesea articole. Sunteți foarte tari!”

Urmărește INTERVIUL integral în materialul VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi fost fain sa scrieti cateva randuri si despre instrumentistii care ii acompaniaza pe 3SE. Sunt adevarati profesionisti, cu studii muzicale , oameni cu caracter cel putin la fel de frumos ca al vocalistilor. Una peste alta,bun articolul.!
3
0
faceti trecere de pietoni pe iorga in drept cu DSP
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768