REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Show cu Gigi Becali la alegeri! A încurcat buletinele de vot

Show cu Gigi Becali la alegeri! A încurcat buletinele de vot

Virgil STOIAN 9 iunie 2024 | 15:56 859

Gigi Becali a fost protagonistul unui incident neplăcut la alegerile locale. Patronul FCSB a încurcat buletinele de vot și a făcut show când a ieșit de la urne.

Show cu Gigi Becali la alegeri! A incurcat buletinele de votGigi Becali

Gigi Becali a fost protagonistul unui incident incredibil la alegerile din 9 iunie 2024. Patronul FCSB a fost să voteze la secția din Voluntari, acolo unde votează de fiecare dată, dar a greșit buletinul de vot și votul. Din acest motiv, latifundiarul din Pipera a trebuit să își anuleze votul.
Gigi Becali a încurcat buletinele de vot. Patronul FCSB, show total la urne: „Am luat altul!”

Doi dintre finii lui Gigi Becali participă la alegerile locale din acest an. Soții Gabriela Firea și Florentin Pandele candidează din partea PSD la Primăria Generală a Bucureștiului, respectiv la Primăria Voluntari.

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea. La primărie se votează, nu? La primărie votăm…să rămână așa, consecvență. La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

La ieșirea de la urne, patronul campioanei României a făcut spectacol la declarații. Becali a dezvăluit că și-a anulat votul pentru că a încurcat buletinele și ce a votat, de fapt.

„Da, prea mult, sunt oameni care se și încurcă… M-am încurcat că am pus pe AUR și era de fapt la primărie și am pus primar AUR. Eu am pus AUR. Am anulat votul, am luat altul. Votăm pentru o Românie care sa strălucească ca aurul”, a spus patronul FCSB, la postul de televiziune România TV.

Gigi Becali a fost acuzat de fraudă la vot, dar a scăpat de dosar

După ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, în aprilie 2015, patronului de la FCSB i s-au impus mai multe interdicţii, printre care dreptul de a alege şi de a fi ales în funcţii publice, dar şi dreptul de a vota.

În octombrie 2018, Gigi Becali s-a prezentat la vot la „Referendumul pentru familie”, acolo unde românii au fost chemaţi să se exprime dacă sunt sau nu de acord pentru schimbarea definiţiei familiei din Constituţie, respectiv dacă formularea „căsătoria liber consimţită între soţi” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

„Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Şi în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acţiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele. Depinde viitorul neamului, al copiilor şi al nepoţilor. Dacă nu se face referendum şi nu se spune clar că familia e compusă din bărbat şi femeie, va fi greu. Ăştia ne atacă uşor, uşor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educaţie şi se scrie în manuale ‘ce bine e să fii homosexual’. Trebuie să salvăm ţara”, declara patronul FCSB, în toamna lui 2018.

În 2023, Judecătoria Buftea a decis încetarea procesului penal împotriva lui Gigi Becali în dosarul în care latifundiarul din Pipera era acuzat de săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot. Instanţa a constatat că fapta de care era acuzat Becali s-a prescris, în condiţiile în care dosarul a stat patru ani în sertarele procurorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510