REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Show în autobuz, din cauza unor tineri care ascultau muzică! Video

Show în autobuz, din cauza unor tineri care ascultau muzică! Video

Replica API 17 aprilie 2022 | 00:00 3080

Noile generații par că nu mai țin cont de ce se întâmplă în jurul lor. Un conflict a izbucnit într-un mijloc de transport în comun din Constanța, din pricina unor tineri care ascultau muzică la volum ridicat, ca și cum erau singuri pe tarla...

Săptămâna aceasta, un conflict a izbucnit între o adolescentă și alți călători. O femeie, deranjată de faptul că fata asculta, împreună cu prietenii săi, muzică cu volumul ridicat în autobuzul 2-43, i-a atras atenția acesteia.

În timp ce femeia îi reproșa copilei că gesul acesteia ține de bun simț și buna creștere, copila a scos din bagajul ei de cunoștințe câteva replici cu care spera că îi va închide gura femeii.

Încercând să facă pe inteligenta, adolescenta i-a atras atenția femeii că putea să îi ceară frumos să închidă muzica.

Puteați să-mi spuneți asta într-un mod frumos, că înțelegeam. Tocmai de asta, sunetm într-un spațiu public și am voie să fac asta. Este vreo lege care să-mi spună că n-am voie să fac asta? Puteați să vorbiți frumos. Atâta timp cât mă respectați, vă respect. Ați vorbit pe un ton necorespunzător. Și după, tot noi suntem cei nerespectuoși. Îmi pare rău, doamnă”, a spus fata.

Însă, de menționat este că, în societate există niște reguli de bun simț. Totodată, trebuie ținut cont de faptul că poți face ce vrei atât timp cât nu-l deranjezi pe celălalt și nu încalci legea, bineînțeles.

Astfel, oamenii de pe margine au comentat că tânăra vorbea de respect și bun simț, însă nu înțelege că ea a fost prima care nu le-a oferit și de aici a izbucnit totul.

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nimic deosebit pentru cei care calatoresc pe linia 2-43... Acestia sunt copiii mogaldanilor din Poarta 6 care au migrat in Constanta pe vagoanele de tren, in perioada cand se construia CDMN sau cand se angajau docheri in port. Au fugit de foame din Moldova si au infectat Constanta, ca si alte orase in care s-au aciuiat. Parintii lor s-au pripasit in acest oras, astfel nascandu-se ghetourile Poarta 6, CET, KM 4-5, Inel-urile, iar acum se dau in stamba, retardatiide urmasi ai lor. Mars inapoi la Moldova !
2
0
Martalogii au uitat ca se faceau poola-n vama ? Martaloagele au uitat ca se trezeau cu dureri in coor in vama? Acum sunt evlavioase? Ipocritele. Sa se adapteze!
1
0
Nulitatile sec.21.Ati ramas inca la abecedar
1
0
Noi tineri santem viitoru tari. Sti ce zic?
1
0
Si la tine lipsa de educatie se vede! Ai terminat 4 clase sau le continui la seral?
0
0
dupa voce baba e o frustrata care simtea nevoia sa isi verse amaraciunea pe cineva mai tanar o tinta sigura dar nu i-a prea mers ca n-a nimerit persoana. foarte bine i-a facut, la mai multe
1
5
drogatii nesi nu inteleg decit de bita!pitecantropi.
2
1
Cacacioasa, adolescenta lu peste prajit, trebuia prinsa de coama si data cu capul de geam.
0
0
Nu trebuie sa vi se atraga atentia ca sa stiti ca deranjati. Daca sunteti educati stiti ce sa faceti in fiecare ocazie si chiar faceti.
0
0
Lasa ca au comunistii respect in ei. Fata a vb frumos. Mereu trebuie sa fie cate o Karen deranjata.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768