REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Și-a făcut colegul KO pentru că i-a jignit mama

Și-a făcut colegul KO pentru că i-a jignit mama

Virgil STOIAN 18 aprilie 2023 | 00:00 2726

Vasile D., angajat al hergheliei din Mangalia, este acuzat că l-a lovit cu pumnul în cap pe inginerul zootehnist deoarece acesta i-a atras atenția unui alt lucrător să nu mai bată un cal cu biciul. Ulterior, Vasile D. a declarat că inginerul îi jignise mama și de aceea l-a lovit.

si-a facut colegul KO pentru ca i-a jignit mama
Potrivit rechizitoriului, victima, în timp ce se afla în incinta Hergheliei Mangalia, unde își desfășura activitatea în calitate de inginer zootehnist, a fost lovit cu pumnul în zona capului de către Vasile D,, angajat al hergheliei, deoarece i-a atras atenția unui alt lucrător, să nu mai bată un cal cu biciul. Inculpatul a intervenit spunându-i să nu se implice în modalitatea de dresare a cailor, discuțiile contradictorii au continuat, Vasile D. adresându-i amenințări cu acte de violență şi, la scurt timp, acesta a lovit victima cu pumnul în zona capului, respectiv în partea dreaptă, lângă tâmplă, iar acesta a căzut la pământ. În faţa instanţei, inculpatul a fost prezent şi a recunoscut fapta comisă şi a declarat că agresarea victimei s-a produs în urma unui conflict spontan şi pe fondul  limbajului vulgar folosit de persoana vătămată față de mama sa și de alți angajați ai Hergheliei din Mangalia, fiind totodată de acord să presteze muncă neremunerată în folosul comunității în cazul în care va fi găsit vinovat.

si-a facut colegul KO pentru ca i-a jignit mama
Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis condamnarea lui Vasile D. la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru săvâșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. Sentința a rămas definitivă prin decizia Curții de Apel Constanța din 22 martie 2023

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Herghelia Mangalia, un loc populat de etnici colorați, infractori și criminali (recent unul a omorât un copil Andrei cu câțiva pumni). Case construite ilegal pe malul lacului zonă protejată (pe consiliera județeană Semiran nu o interesează că ăia nu sunt ca Iorguș) (și nici pe Ozzy că era vameș cand treceau aia cu tigarile prin Vamă). Apropos, pentru biciuirea calului câte zile de pușcărie face bătăușul ?
13
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677