REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Și-a omorât cu sadism partenerul de beție și a dormit cu el în casă o zi întreagă

Și-a omorât cu sadism partenerul de beție și a dormit cu el în casă o zi întreagă

Virgil STOIAN 13 iulie 2024 | 00:00 1762

Răzvan Sarău a fost trimis în judecată pentru omor calificat, prin cruzimi, după ce și-a ucis prietenul în bătaie. Mai exact, după ce a băut cu victima și cu o altă persoană, Sarău i-a luat la bătaie pe cei doi, insistând pe cel care ulterior a decedat. Bătaia a durat aproape trei ore, victima sfârșind cu toracele și abdomenul comprimate, din cauza loviturilor, lucru care a dus la decesul acesteia. Ucigașul și-a lăsat victima în cameră, iar după o zi a încercat să-și ascundă urmele, cărând trupul victimei până la locuința acesteia, unde a fost găsit de organele de poliție.

si-a omorat cu sadism partenerul de betie si a dormit cu el in casa o zi intreaga

Potrivit rechizitoriului, Sarău împreună cu un alt bărbat și cu victima au consumat băuturi alcoolice, respectiv, bere şi vin, la locuința inculpatului. În jurul orei 12 noaptea, cei trei s-au îndreptat spre locuința victimei. În dreptul imobilului aparţinând celui de-al treilea bărbat, fără un motiv clar determinat, altul decât propria sa plăcere, Răzvan Sarău a început să lovească cu pumnii şi picioarele pe cei doi. Întrucât la un moment dat, unul dintre bărbați, fie din cauza loviturilor primite, fie din cauza stării de ebrietate, s-a prăbuşit, Sarău a cerut victimei, sub ameninţarea cu bătaia, sa îl ridice pe bărbat, iar, ca răspuns la neputinţa victimei de a ridica persoana bătută, inculpatul a lovit victima cu putere, cu piciorul, în tîmplă şi apoi la nivelul abdomenului, victima căzând la rândul său la sol. După căderea victimei, Sarău a continuat să o împingă şi să o lovească cu piciorul, în stradă, circa 30 de minute, insistând, cu sadism, ca victima să se ridice, întrebând-o, cu ironie, dacă a murit şi făcând apeluri de genul: „unu – doi – trei”, cu lovirea imediată a victimei, lucru care a dus în final la decesul acesteia. După ce a ținut trupul neînsuflețit o zi în propria casă, Sarău a încercat să-și ascundă urmele, cărând trupul victimei până la locuința acesteia, unde a fost găsit de organele de poliție.

si-a omorat cu sadism partenerul de betie si a dormit cu el in casa o zi intreaga

Instanța a constatat că loviturile au fost aplicate victimei din sadism, fără un motiv întemeiat, respectiv din cauza plăcerii resimţite de inculpat în a umili şi provoca suferinţe fizice şi psihice unor alte persoane, pentru a-şi dovedi superioritatea faţă de victimă.

Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Răzvan Sarău la 20 de ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La asa ceva,inchisoare pe viata ,adica pe tot restul vietii,nu cu intrerupere dupa douazaci de ani!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510