REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Și-au rezervat cazarea în Mamaia, pe booking, dar când au ajuns pe litoral au avut o surpriză!

Și-au rezervat cazarea în Mamaia, pe booking, dar când au ajuns pe litoral au avut o surpriză!

Replica API 30 august 2022 | 16:52 9945

Tot mai mulți turiști se întâlnesc pe litoralul românesc cu tot felul de țepe, fie că este vorba de achitarea plății consumației prin metoda Revolut, fie își rezervă camere și, ajunși la locație, se trezesc că nu au cazare. Cum este și cazul turiștilor pe care-l prezentăm mai jos!

Luna august este cunoscută ca fiind drept luna concediilor, cu atât mai mult, apropiindu-ne cu repeziciune și de începerea anului școlar, tot mai mulți turiști se grăbesc să prindă ultimele raze ale soarelui, vara fiind pe sfârșite. Atunci când ne gândim la concediu, ne gândim la relaxare, o ieșire din cotidian, un moment de respiro, și momentul oportun pentru încărcarea bateriilor. Din păcate, nu toată lumea care ajunge pe litoralul Mării Negre are motive de bucurie, unii dintre turiști începându-și cu stângul concediul, din cauza mai multor probleme legate de cazări sau de unitățile de alimentație publică.

Este deja un lucru cu care ne-am obișnuit, acest fenomen al țepelor care pare că pe zi ce trece ia amploare, turiștii confruntându-se cu probele legate de cazări. Acesta este și cazul unor turiști care au apelat la platforma booking pentru a închiria 3 camere de cazare, pentru 3 nopți, dar, când au ajuns la Vila Miluna, din Mamaia, s-au trezit cu camerele ocupate de altcineva: ”Mare țeapă și nimeni nu ia măsuri .. îți cer doar scuze pentru dezamăgirea creată. Am făcut rezervare pe booking, am primit confirmare. Când am ajuns la locație, ne-a întâmpinat un bărbat blond, care spunea că nu lucrează acolo, doar îl ajută pe administrator, și ne-a spus că nu există nici o rezervare pe numele meu. Am insistat să-i arăt mailul primit de la ei cu confirmarea rezervării... 3 camere, 3 nopți... Domnul care ne-a întâmpinat, l-a sunat pe administrator, să-i spună toate cele relatate de mine, însă domnul administrator (Florin... așa s-a prezentat), mi-a spus scurt, să nu-mi răcesc gura degeaba... el nu știe de nici o rezervare a mea, ca booking-ul nu l-a informat de această rezervare. Așa că, am plecat la altă locație, pentru că domnul Florin, de la Vila Miluna se supărase foarte tare și începuse să jicnească pentru că rezervasem 3 camere pentru 3 nopți și el le închiriase la altcineva, fără să țină cont de booking.”, a declarat turista nemulțumită.

Reprezentanții Vilei Miluna nu au putut fi contactatți pentru un punct de vedere.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/si-politistii-iau-teapa-cu-cazarea-la-costinesti-525391/

https://www.replicaonline.ro/teparii-cu-cazari-au-ajuns-si-la-vama-veche-527913/

https://www.replicaonline.ro/cum-si-a-luat-teapa-o-turista-din-cluj-care-trebuia-sa-ajunga-la-costinesti-524125/

https://www.replicaonline.ro/mai-multi-timisoreni-au-luat-o-teapa-de-zile-mari-in-mamaia-528837/

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu am patit la fel , solutia?, Nu mai rezervati prin booking!, toti kocalarii de pe litoral ofera camere prin ei ca parvan , apoi se fac ca nu pot fi kontactati ca sa vanda mai scump la altii care nu au rezervare !
0
0
In momentul in care nu va mai merge nimeni pe litoral la noi se va schimba totul in bine. Cat timp plaja este plina serviciile vor fi proaste,caci asa este deviza la noi,'lasa ca merge si asa'. Chiar nu inteleg,de peste 10 ani de zile romanul se plange ca este rau la noi. De ce nu se duce in tari vecine unde serviciile sunt mult mai bune si totul este si mai ieftin? Cand omul este batjocorit prima data ,si a doua si a treia si a zecea oara,atunci sa nu se mai planga,inseamna ca-i place sa fie batjocorit si umilit.
0
0
Am fost si eu la vila ClaRa in Eforie Nord.Jale!! proprietarii au un copil mic ce plangea toata ziua un caine care latra.Sa mai mentionez de plosnite si manele?
0
0
faceti plangere la politie pentru inselaciune si cereti inclusiv daune morale
1
0
asa am patit si eu la vila Rica,Slanic Moldova,dar nu prin booking,rezervare prein tel.Fugiti de tepari si scrieti peste tot ce-ati patit. Dar ca sa mergi la machi jeg osi in Mamaia,ti-o iei frate,n-ai scuze!
1
0
Daca n-aveti minte si va bagati in card cu machidonii din Mamaia...
1
0
Bookingul e una, cash-ul e alta. La Romania, primul venit e si servit. Turismul pe litoral e ocupatie de bisnitar
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513