REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Și-au UITAT un APARAT FOTO de 10.000 de lei în toaleta Târgului de Crăciun!

Și-au UITAT un APARAT FOTO de 10.000 de lei în toaleta Târgului de Crăciun!

Replica API 11 ianuarie 2022 | 00:15 4388

O plimbare prin Târgul de Crăciun s-a dovedit a fi o idee nu tocmai bună pentru două bucureștence aflate în vizită la Constanța. Fetele, venite să patineze și să imortalizeze câteva cadre, s-au ”trezit„ că au uitat obiectul muncii în toaleta amplasată în incinta târgului. După aproximativ jumătate de oră, timp în care aparatul de fotografiat a fost uitat în grupul sanitar, fetele au constatat dispariția acestuia, ulterior făcând și o sesizare la Secția 3 de Poliție a municipiului Constanța.

În seara de sâmbătă, 8 ianuarie, în jurul orei 18:00, două tinere din București se aflau la Târgul de Crăciun amplasat în Parcul Arheologic din municipiul Constanța. Adolescentele aveau în posesia lor un dispozitiv de fotografiat, marca Nikon și un obiectiv destinat acestuia, obiectele fiind ținute într-un rucsac negru.

Tinerele au intrat în toaleta aflată în incinta târgului, de unde nu au mai ieșit cu rucsacul, din cauză că una dintre acestea l-a uitat, agățat fiind de cuierul montat pe ușa wc-ului.

După mai bine de jumătate de oră, bucureștencele au observat dispariția rucsacului, iar când acestea s-au întors în toaleta parcului, au descoperit ca rucsacul nu se mai afla în locul cu pricina.

În jurul orei 19:30, tinerele au mers la secția 3 de Poliție Constanța, unde au făcut sesizare cu privire la dispariția obiectivului și aparatului de fotografiat.

Precizăm că nu este vorba despre un furt, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța precizând, pentru Replica: "La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, persoane necunoscute și-ar fi însușit, fără drept, un rucsac, în care s-ar fi aflat un aparat de fotografiat și un obiectiv pentru acesta, bunuri pe care persoana vătămată le-ar fi uitat într-o toaletă aflată în incinta Târgului de Crăciun din municipiul Constanța. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.”

Potrivit posesoarei bunurilor pierdute, aparatul împreună cu obiectivul, ce se aflau în rucsac, atingeau suma de aproximativ 10.000 de lei.

Tânăra în cauză a luat legătura cu reporterii Replica, fapt pentru care facem un apel la toate persoanele ce au informații cu privire la obiectele ”pierdute”, să ne contacteze.

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar organele sexuale nu si le-au uitat?
1
5
Toaletele sunt ale parcului, nu ale targului. Stiti doar sa denigrati. Va numiti jurnalisti? Si ele si mai ametite.
2
1
pai zice bine 06:22 - ce merita pozat cu un asa aparat in spucatzu asa de oras?
3
1
si barbatul e la fel LOL
5
2
Comentati in nestiinta
4
6
Fetele si tehnologia scumpa... N-au nici o treaba!
8
5
drogate,si daca aparatul era primit moca,le durea in doza!
8
11
Cand femeia e in perioada neputintei femeiesti lunare asa se intampla, nu-i mai functioneaza mintea la parametrii si uita saracele.
11
16
Sa isi la gandul de la aparat. Il pot cumpara inapoi de pe OLX. Bagaboante proaste.
19
10
drogate si cu gandul in alta parte este clar
19
16

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303