REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Și funcționarii din Moldova vin la „perfecționare“ gratis pe litoral!

Și funcționarii din Moldova vin la „perfecționare“ gratis pe litoral!

Andreea VREJOIU 8 august 2023 | 00:00 1386

Sub motivația participării la cursurile de formare profesională sau de perfecționare, numeroși funcționari publici sosesc la mare ,,pe banii statului”. Ca un detaliu important, pe toată perioada în care urmează programe de formare şi de perfecţionare profesională, funcţionarii publici beneficiază de drepturile salariale cuvenite. Adică, oamenii sunt în concediu, dar oficial sunt la muncă. Așa să tot lucrezi la stat!

si functionarii din Moldova vin la „perfectionare“ gratis pe litoral!

Mai mulți funcționari publici din cadrul mai multor instituții publice din România, vor ajunge, zilele acestea, pe litoral, pentru cursurile de formare profesională... chipurile. În realitate, aceștia se vor bucura de sejururi în toată regula, între 3-6 zile, în stațiunile de pe litoral.

De la Botoșani, angajații primăriei Corni au ajuns la Olimp, pentru 6 zile, mai exact în perioada 7 – 12 august a.c.. Valoarea totală este de 17.871 de lei. În aceiași bani, un alt angajat va ajunge, în octombrie, la Băile Felix.

Și angajații de la Primăria Hemeiuși, din Bacău, se vor relaxa pe litoral, cât și la munte. Consiliul Local Hemeiuși a fost dispus să aloce 6.500 de lei.

si functionarii din Moldova vin la „perfectionare“ gratis pe litoral!

Tot din județul Bacău va sosi în stațiunea Mamaia, la Hotel Majestic, un angajat al Primăriei Mânăstirea Casin. Mai exact, bugetarul va participa la un curs de comunicare în sectorul public, abordări practice și instrumente de lucru, cursuri ce se vor desfășura în perioada 27 august – 1 septembrie a.c.. Costul este de 4.225 de lei, cost ce include participarea la sesiunea de training pentru o persoană, mapa, suportul de curs, cazarea și masa. În perioada 27 august – 3 septembrie, un alt angajat va ajunge pe litoral, de această dată la Hotel Poseidon din Jupiter. Costul este de 6.755 de lei.

Teoretic, angajații nu trebuie să ajungă neapărat pe litoral sau în alte stațiuni pentru a se perfecționa. O pot face si online, dar, evident, nu este la fel de plăcut. Mai bine stai sub clar de lună, pe plajă decât în fața unui ecran. Revenind, de exemplu, Institutul Național de Administrație oferă online cursurile necesare oricărui funcționar public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut ce se perfectioneaza aia din Vaslui! Dar tot sunt prinsi sau prinse pana la urma.
0
0
Asa s-au facut, se fac si se vor face cursurile in toata lumea. Sunt bani alocati pentru perfectionare. E adevarat ca preturile in perioada asta sunt foarte mari pe LITORAL ...
2
1
Paziti-va rafturile cu bautura !
1
0
Pai daca facem cursuri online , noi baieytii ce ma babardim , ele ce mai sug ? Nu merge, vrem cursuri fizice normale !
3
0
Daca plajele si statiunile sunt goale ne luam de combinatia util/placut. Nimeni nu vrea la perfectionare, se cheltuie bani departe de familie.
4
0
DACA LEGEA LE PERMITE???? CARE ESTE PROBLEMA?
5
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677