REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Și la Mesopotamia, din Vivo, personalul e plin de impertinență, sictir și lehamite! Video

Și la Mesopotamia, din Vivo, personalul e plin de impertinență, sictir și lehamite! Video

Mariana MURAT 8 iunie 2024 | 00:00 4116

Constanța poate concura cu succes la titlul de „cea mai dezolantă stațiune din industria HORECA”. Având în vedere faptul că prețul produselor a explodat, mai nou, patronatele o dau în bară și la capitolul angajați. Nu există nici un argument rațional care să descrie faptul că pur și simplu unii angajați au un comportament neadecvat la locul de muncă. Lenea sau  lipsa de bun simț fac parte din rutina zilnică a multor lucrători comerciali care, cel mai probabil plictisiți de job-ul pe care îl prestează, își revarsă frustrările asupra clienților. Astfel de întâmplări sunt deseori întâlnite atât în fast-food-uri, terase, cât și în restaurante, iar majoritatea clienților preferă să închidă ochii la astfel de nereguli. Zilele trecute, o constănțeancă s-a decis să mănânce la Mesopotamia, un cunoscut lanț de fast-food-uri. Meniul i-a făcut cu ochiul, așa că a optat pentru o băutură cu mango și clătite. A rămas, însă, doar cu pofta... și un gust amar din pricina casieriței flegmatice, obosită și plină de sictir și indiferență.

si la Mesopotamia, din Vivo, personalul e plin de impertinenta, sictir si lehamite! Video

După o zi de muncă încărcată, de cele mai multe ori obositoare, o plimbare, spre seară, în oraș sau o cină la restaurant este fix de ce ai nevoie! Dar, ce te faci când dai peste niște sclifosiți care-și strică cheful de relaxare buna dispoziție și pofta de mâncare?! Clienta unui fast food din Vivo Mall și-a exprimat indignarea față de atitudinea unei angajate deloc pricepută în a-și vinde marfa, astfel încât să-și merite pe bune și salariul, la final de lună. Indiferența casieriței de la Mesopotamia și servirea foarte proastă, dar și produsele de slabă calitate  au determinat-o să ocolească, de azi înainte, localul. „Am fost la Mesopotamia, unde mi-am comandat un meniu Donner și o limonadă.  Am rămas efectiv surprinsă, imediat după ce am primit produsul, am realizat faptul că acesta nu este ca cel din poză, ci în loc de o limonadă cu mango am primit un pahar cu apă și puțină mentă dată prin blender. M-am îndreptat către vânzătoare pentru a lămuri situația și pur și simplu m-a ignorat, m-a lăsat să vorbesc singură, fără să îmi dea vreo explicație. S-a uitat pe sub ochelari la mine și-mi dădea impresia că n-am dreptul să cer explicații”, s-a plâns clienta.

si la Mesopotamia, din Vivo, personalul e plin de impertinenta, sictir si lehamite! VideoAșteptări VS realitate

Pentru că băutura i-a lăsat un gust amar, a vrut să se îndulcească, însă și aici a avut surprize. „Mai mult decât atât, am comandat și o clătită, iar vânzătoarea m-a refuzat pe motiv că «nu avem aluat, nu mai facem». Am înțeles situația. Câteva minute mai târziu, însărcinată fiind, am simțit cum mirosul de clătite acaparează încăperea. Vânzătoarea îi pregătea o clătită unui băiat, moment în care am rămas din nou șocată. Oare banii mei nu erau buni? Sau poate aceasta m-a refuzat pentru că aveam un punct de vedere în momentul în care am întâmpinat problema cu limonada? Îi sfătuiesc și pe alți clienți să se gândească de două ori înainte de a alege locul unde să servească masa“, a spus aceasta.

si la Mesopotamia, din Vivo, personalul e plin de impertinenta, sictir si lehamite! Videovânzătoarea arogantă

Așadar, rămâneți vigilenți înainte să alegeți tipul de restaurant la care mergeți pentru a nu vă irosi atât buna dispoziție, cât și banii pe produse care, de cele mai multe ori, nu corespund cu așteptările.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru imbecilul care s-a legat gratuit de mine si de cuvintele mele: Invata gramatica limbii romane, apoi sa ma corectezi, rahat in ploaie ce esti! Invata ce este vocativul si cum sa folosesti virgula aferenta! Invata cum se scrie corect "a servi masa", deci cu un singur "i", nu cu doi. Doi de "i" se folosesc cand injuri un bou ca tine de mortii ma-sii! Ai inteles? De servit masa o servesc cei care au pregatit-o sau cei care vand produsele aferente! Nu cei care o consuma! Mars, in ma-ta, si nu ma pune pe mine la punct in materie de exprimare corecta! Nu ai sanse in fata mea! Sictir!
7
0
Asa pățești dacă nu semnezi contract de publicitate cu mine.
13
3
Pai matale vrei ca limonada de mango sa fie Buna de la Mesopotamia? Evident ca n poza arata mai bine ca n realitate.. Taranca de tine a aauzit de Photoshop, retusarea pozelor ca sa arate mai catchy? Te mai si inmultesti...
16
5
pai daca sint angajati cu salariul minim pe economie, minus impozitele!
17
2
Stefania , dragostea me , vreau sa te cunosc mai bine !
12
1
of Fanico ce dracu ai mai facut ! Asta este comportamentul tau inconfundabil , pe unde treci lasi urme !
16
0
DONOSE esti tampit, se foloseste si termenul “a servii masa”
4
19
Ce moaca are duduia:))
10
15
Ce sa le ceri? Angajații din industria asta mereu au comportamentul asta… ca si doamnele de la sephora
28
8
Eu nu ma duc niciunde sa servesc masa. Pentru ca nu sunt ospatar! Sa iau masa, da, ma mai duc in cateva locuri! In regula, doamna gravida si cu pretentii de erudita? Ca merita unii angajati sa fie dati afara, cu un sut mare in c.u.r, da, de acord! Este valabil in toate domeniile, in extrem de multe situatii...
36
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515