REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Și polițiștii mai fură câteodată! O polițistă a râvnit la haine gratis din mall

Și polițiștii mai fură câteodată! O polițistă a râvnit la haine gratis din mall

Mariana MURAT 16 noiembrie 2023 | 11:48 4223

O agentă a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Iași a fost prinsă în mijlocul unui scandal, riscând să-și compromită cariera, după ce a încercat să fure articole vestimentare dintr-un mall local. Acțiunea a fost dejucată de un vigilent paznic al magazinului, iar poliția a intervenit, deschizând un dosar penal împotriva tinerei.

si politistii mai fura cateodata! O politista a ravnit la haine gratis din mall Agenta prinsă la furat

O agentă, în vârstă de 22 de ani, activă în cadrul Inspectoratului General Pentru Imigrări Iași, se află în mijlocul unui scandal după ce a fost prinsă la furat haine într-un mall din Iași. Incidentul, petrecut pe 6 noiembrie 2023, a fost declanșat de sunetul alarmei la ieșirea dintr-un magazin de modă.

La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Originară din Vaslui, tânăra agentă, angajată recent la Inspectoratul General pentru Imigrări, se confruntă acum cu consecințe serioase. Dosarul penal pentru furt deschis împotriva ei ar putea avea un impact major asupra carierei sale în MAI. Conform declarației de avere completată pe 30 mai 2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei, iar singurul venit provine din salariu.

Rămâne de văzut ce vor mai anunța oamenii legii cu privire la acest caz. Tânăra polițistă va suporta consecințele legale dacă se dovedește că ea este vinovată, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Cezara VEATZA MEA! TIE tias da PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA!! Teas stampila pa VEATZA k SURDUN TOBE TEAS VACCINA!!
0
2
Păi nu de aia te faci polițist ? Ca sa furi fara grija, sa distribui droguri fara probleme, sa iei spaga de la hoti si asa mai departe .... Ea era la inceput , inca nu avea echipă de hoți în subordine ...
2
0
Băi mascaricilor, nu aruncati cu noroi doar pentru că ați citit o știre in replica
3
4
Ftt-n gura de moralist, ar trebui sa ni se para normal ca ala care ne apara mai si fura din cand in cand? Dupa aia ce ar trebui sa mai faca? De spaga, nu mai zic! Ar trebui sa fie trecuta in fisa postului!! Iar, daca are pistol, poate sa il si foloseasca in trafic, ca, ce mortii tai, ce psihic sa ai la 3000 de ron salariu?! Adica atunci cand s-a angajat si-a facut planu’:” 3000 de ron salariul, 1500 chiria, 300 deconteaza statul din banii fraierilor, si, daca mai ciordesc ceva de imbracat si de mancare…hai ca ma descurc, e bine!”. Ai dreptate, noi suntem ipocriti, tu esti un complet si irecuperabil retardat!
7
3
Va mirați ca a furat o rochie sau nu știu ce haina. Aveți pretenția ca un polițist de 22 de ani plătit cu 3000 lei și care da pe chirie 1500 lei și i se decontează 300 lei ca să muncească acolo unde e repartizat din școală sa aibă un comportament dumnezeiesc fără cusur?! Sunteți retarzi ca aveți pretențiile astea. Voi alții plătiți cu banii ăștia nu ați furat niciodată nimic? Ipocritilor
4
13
hai suge p**a. iao in gura bine
2
2
Ma plictisesc zilnic și din acest motiv o ard langa pe comentarii stupide....
2
3
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altora.
3
8
pentru...DAN....gibilan...rahatul este dulce si tine de foame..pofta buna..DAN...
4
5
CEZARA... RELU... ESCU.... mâncători de rahat zilnic. Mergeți bă la muncă, nu mai mâncați rahat comentând zilnic!
7
6
Buna tare șarlatanca.
9
3
doar câteodată? numai în ziarul asta am citit multe alte cazuri cu polițiști prinși la furt calificat din magazine
11
1
Mișto gagica.
9
3
Care au furat milioane din constanta de ce nu scrieti nimic ? Sau sunteti pe filiera cu ei ?
17
0
si nu este data afara de la servici?ca urmeaza o condamnare, rusine politia romana, nu aveti psihologi la angajari?
15
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016