REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Și PSD Mangalia și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale și europarlamentare. Video

Și PSD Mangalia și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale și europarlamentare. Video

A.V M.M E.B 11 mai 2024 | 17:40 2672

PSD Mangalia a organizat în cursul zilei de sâmbătă, 11 mai a.c., la Casa de cultură din Mangalia, un eveniment dedicat lansării candidaților în contextul alegerilor locale și europarlamentare, ce vor avea loc pe 9 iunie 2024.

si PSD Mangalia si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoDaniel Georgescu, Felix Stroe, Cătălin Grasa

La conferința de presă au fost prezenți: Paul Foleanu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Mangalia, președintele organizației PSD Constanța Felix Stroe alături de Cătălin Grasa, candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța, Daniel Georgescu primarul comunei Limanu,  Ștefan Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Adrian Câciu, ministrul investițiilor și proiectelor europene, și de echipele de consilieri locali și județeni.

si PSD Mangalia si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoPaul Foleanu și Felix Stroe

„Vă mulțumesc că sunteți aici. Mulțumesc invitațiilor noștri. Mulțumim pentru susținere, când Paul Foleanu își lansează oficial candidatura. Mangalia are nevoie de o schimbare. Paul Foleanu este persoana potrivită pentru a construi o administrație nouă și curată”, a spus Niculae Tănase.

„Mă bucur că sunt din nou în Mangalia, unde eu mi-am început cariera militară. Un oraș de care mă simt legat. Aici se regăsesc cei mai buni prieteni ai mei din județ. Avocatul Foleanu este cel mai potrivit candidat pentru a câștiga primăria. Despre Paul vă spun că este un om tânăr, cu o viață legată de orașul Mangalia. Grasa este propunerea noastră la Consiliul Județean. Este omul care a condus Spitalul Clinic Județean Constanța. Predă la Facultatea de Medicină de la Universitatea Ovidius. Experiență în management. În funcția de președinte va produce multe schimbări în județul nostru. Este momentul ca Mangalia să își ia orașul înapoi și constănțenii județul înapoi. Oferta noastră electorală este cea mai bună. Din 10 iunie ne dorim ca destinul Mangaliei să fie pe mâini bune. Vă asigur că începând cu 10 iunie, prezența noastră va fi foarte densă în Mangalia. Îl vom ajuta pe Paul să obțină finanțare pentru proiectele lui”, a spus Felix Stroe.

Video 1:

 

„Suntem în fața unei echipe puternice. Sunt din 2003 în această echipă și tot ce am făcut ca manager, am avut sprijinul partidului. Îl sprijin pe candidatul PSD Paul Foleanu. Ieșiți la vot! Vom face o echipă bună. Vom aduce proiecte și garantăm că se va întâmpla ceva bun și vom ridica nivelul județului Constanța.”, a spus Cătălin Grasa.

Video 2:

 

„Sunt onorată să fiu prezentă aici. Sunt la prima mea implicare în viața politică. Intențiile mele vreau să fie materializate în municipiul Mangalia. La noi totul se face în echipă. Vă asigur că în această componență vom reuși să aducem speranța pe chipurile dumneavoastră. Este necesar ca în municipiul Mangalia să avem o viață mai bună. Cu această echipă, cu siguranță vom reuși.”, a spus Elena Cerchez.

Video 3:

 

„Plecăm de aici într-o echipă astfel încât să-i convingem pe mangalioți că PSD are cea bună echipă. Cu oameni responsabili care vor să facă treabă. Noi, PSD, ne întâlnim cu oameni. Tot ce ține de Guvernul României este și va fi făcut. Avem nevoie de un chirurg la Consiliul Județean pentru că există tumori care trebuie extirpate. Avem nevoie de oameni care să cunoască legea și care să fie în favoarea cetățenilor. Ne trebuie un spital. Locuri de muncă. Parc. Aici doar PSD poate face aceste lucruri. Noi, PSD, iubim Mangalia. Mai mult de cât o fac toți ceilalți”, a spus Ștefan Radu Oprea.

Video 4:

 

„Este o mândrie să văd că PSD Mangalia a umplut o sală atât de mare. În Mangalia, din păcate, în ultimii ani s-a impus cu forța o vorbă ce se spune din bătrâni: <<Capul plecat sabia nu-l taie>>. Tudose ne-a spus astăzi la Constanța că, capul plecat începe să pască. Este momentul să arătați cine este PSD”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

Video 5:

 

„Sunt bucuros că sunteți atât de mulți în sala. Că la Mangalia au venit sa facă schimbarea. Avem 2 miniștri care au venit special pentru noi la Mangalia. Mangalioți, vin astăzi să vă spun că după 12 ani Mangalia are nevoie urgentă de o schimbare. Am 49 ani. Sunt tată a 2 copii. Soț dedicat familiei. Sunt crescut în Mangalia. Am absolvit Facultatea de Drept și astăzi sunt avocat. Am crescut într-o familie de oameni simpli din Albești. Am ales să candidez pentru a face tinerii din Mangalia să se întoarcă acasă și de a le oferi un trai bun aici, în Mangalia. Acum situația orașului nu este una fericită. Stațiunile sunt în paragină. Lipsa de oportunități îi fac pe tineri să plece din Mangalia. Mangalia are nevoie de o schimbare. Planul nostru și al echipei mele este unul bun. Vrem ca cele 7 stațiuni să atragă turiști din afară. Festivaluri. Mangalia va deveni cel mai dezvoltat punct turistic. Planul este ca abuzurile sa înceteze. Ca Mangalia să fie un sprijin pentru agenții economici. Ne vom asigura că orașul va funcționa așa cum trebuie să funcționeze. Vom susține seniorii. Vom rezolva problema maternității, pediatriei.”, a spus Paul Foleanu.

Video 6:

Candidații la Consiliul Local Mangalia

Candidații din partea PSD la Consiliul Local Mangalia sunt: Tănasă Neculai, Cerchez Elena, Zanfir Iorguș, Bădică Vitor, Călin Maria, Constantin Bîrboră, Dima Dragoș, Libidov Andrada, Iorga Vasile, Macău Alexandru, Andrei Alexandra, Dumitrașcu Laurențiu, Cogali Erdinici, Cozma Gabriela, Banceanu Mihail, Nicolaide Andrei, Ciocia Cosmin-Georgian și Manu Mircea.

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro 
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620