REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Siegfried Mureșan este propunerea lui Ludovic Orban pentru postul de comisar european

Siegfried Mureșan este propunerea lui Ludovic Orban pentru postul de comisar european

Replica API 5 noiembrie 2019 | 01:34 578

Siegfried Mureșan, cel care a plecat din PMP pentru a ajunge la PNL, este propunerea noului premier al României, Ludovic Orban, pentru postul de comisar european. Antena 3 a anunțat că decizia ar fi fost luată de Orban și Klaus Iohannis, iar ea va fi transmisă la Bruxelles, scrie stiripesurse.ro

După votul de învestitură din Parlament, Ludovic Orban a declarat că PNL va solicita audierea persoanei propuse pentru funcția de comisar european în comisia parlamentară pentru afaceri europene. Liderul liberalilor a precizat că noul Guvern va decide cât mai rapid posibil asupra nominalizării comisarului UE din partea României.

„Vom solicita audierea candidatului în comisia de afaceri europene”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament, întrebat ce va face noul Guvern cu privire la comisarul european.

Chestionat cine este luat în considerare din PNL pentru această poziție și dacă printre aceștia se numără și europarlamentarul Siegfried Mureșan, Ludovic Orban a răspuns: „Vom anunța propunerea de candidat când vom lua decizia”.

„Vom luat decizia desemnării unui candidat cât mai repede posibil, cu consultarea președintleui României, cu audierea sa în Comisia pentru afaceri europene”, a conchis Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunteti doi comunisti retardati , cu dorul puterii . Jegosilor , ma mai chemati la legea 1 sau la munci agricole , doua luni la ciocarlia ? muistilor , nu muncea nimeni , luam cartofi , 2-3 pachete de kent si aveam un weekend perfect . ....mai veneau madam popovici sau madam borodi ...dar eram anuntati ! Diceanu , iti amintesti piticanie ?
1
2
Este momentul sa ii dam muie lui Giosu abonatul zilnic la muia data de altii lui si familiei sale.
2
4
Bravo, am scapat de ciuma rosie-care si-au plantat toate curvele, amantii si amantele care sa reprezinte Romania- cum e turcul si pistolul- analfabeta am avuit premier, analfabeti au fost plantati. Dna Pintea cum v-ati permis , ca pe ultima suta de metri, sa schimbati menegerul, e adevarat interimar- de la spitalul fundeni- un renumit profesionist cu curva penalului si viitorului detinut Valcov?, cum? Sa va fie rusine- v-am apreciat la inceput si chiar am crezut ca sunteti diferita, de buna credinta , dar m-am inselat, banul furat- dezumanizeaza, calcatul pe cadavre aduce fericire
5
2
Felicitari,asa mai spun si eu comisar nu catastrofele alea P.S.Diste.
5
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
7
4
Super cool! Bravo. Promovam oameni destepti si Romania castiga! Tooti castigam si nu ne mai dogoreste obrazul de rusine atunci cand nu cunoasre si nu intelege decat limba Dancileza!!!! Super alegerea.
7
5
Bravo! E altceva. Felicitari tinere! Nu se compara cu hoata, mincinoasa si viitoarea penala PLUMBUITA, care ne-a facut de rusine in PE, alaturi de grapinoasa si alte scursuri..... trimise de veorica de videle.... Dezastru.... Din circul ciumatilor....
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016